Kartell Panier opbergmand
  Vragen of scherpe aanbieding?

  Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Neem hiervoor, of al jouw overige vragen, contact op met klantadvies.

  Kartell Panier opbergmand

  Omschrijving

  De Kartell Panier opbergmand is ontworpen door Ronan & Erwan Bouroullec.

  De Panier is een mand en bijzettafeltje ineen. Berg je spullen op, doe de deksel erop en je hebt in een handomdraai een kleurrijk bijzettafeltje. Opruimen wordt wel heel erg leuk! De productbeschrijving uit de Kartell catalogus: Formeel, technologisch en functioneel: een mand met een eenvoudige vorm, die tegelijkertijd erg communicatief is. Deze mand is opgebouwd uit vier modules, vier doorzichtige, heldere cirkelbogen met stralen die met elkaar verbonden zijn door ondoorzichtige verbindingen, die de onderdelen op een eenvoudige manier stevig aan elkaar vasthouden. Panier is een mand die afgesloten kan worden met een doorzichtig deksel in polycarbonaat en zo ook omgevormd kan worden tot een praktisch bijzettafeltje of een tijdschriftenhouder. Panier is vervaardigd van doorzichtig polycarbonaat en is beschikbaar in verschillende kleurenvarianten. Panier is praktisch, eclectisch en ziet er vrolijk uit.

  Zoek je naast de Panier opbergmand van Kartell een andere opbergmand van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Kartell. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over de Panier opbergmand, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

  Over de ontwerpers...

  Specificaties

  Merk Kartell
  Soort Kartell accessoires, Kartell opbergmanden
  Ontwerper Ronan & Erwan Bouroullec
  Materiaal PC (kunststof)
  Garantie 2 jaar
  Herkomst Italië

  Sfeerafbeeldingen

  Kartell Panier opbergmand
  Kartell Panier opbergmand
  Kartell Panier opbergmand
  Kartell Panier opbergmand
  Toon meer producten Toon minder producten
  Toon meer producten Toon minder producten
  Naar boven