Naar boven

Het Amerikaanse merk Pablo

Pablo is een designmerk afkomstig uit Amerika en produceert de meest prachtige verlichting. Het merk loopt voorop in de wereld van design met haar ontworpen lampen. Dit komt onder andere omdat het designmerk streeft naar veelzijdige innovatieve verlichting. Alle armaturen van Pablo zijn geïntegreerd met LED modules en zijn stuk voor stuk prachtig afgewerkt. Met de juiste lampen kun je volgens Pablo een woonruimte transformeren naar een sfeervol en praktisch geheel. Het designmerk bestaat ondertussen al ruim 25 jaar en weet iedereen telkens weer te verrassen met verschillende trends. Het merk streeft naar duurzame, praktische en tijdloze verlichting waarvan je jarenlang plezier kunt hebben in welke ruimte dan ook.

Pablo tafellampen in een modern jasje

Pablo heeft meerdere tafellampen in haar collectie die de perfecte combinatie vormen van een klassiek ontwerp in een modern jasje. Een mooi voorbeeld is de Pablo Uma Mini tafellamp LED oplaadbaar met Bluetooth speaker. Het is eigenlijk een lantaarn die je misschien wel kent van vroeger, maar dan met een moderne twist. De lamp is namelijk voorzien van een bluetoothverbinding waardoor je overal je favoriete muziek kunt luisteren. De speaker bevat een 360 graden ‘surround-sound’ en geeft vanuit alle hoeken licht. Zowel het licht als het geluid van de lamp is dimbaar. Ideaal voor een mooie zomeravond of gewoon voor binnen op de bijzettafel. De lamp is een must voor de avonturiers onder ons en dit alles in een schitterend hedendaags design.

Pablo tafellampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Pablo. Dat betekent dat wij alle Pablo tafellampen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.