Naar boven
Sorteren op

1-3 van 3 producten

Pablo: ontworpen door de kenners

Het eerste ontwerp van Pablo komt uit 1993 en sindsdien voorziet dit merk vele verschillende ruimtes van prachtige sfeervolle en functionele verlichting. Of dit nu woonkamers, vergaderzalen of andere ruimtes zijn. De Pablo Studio bestaat uit een kleine groep van verschillende talentvolle makers en uitvinders die allemaal een diverse achtergrond hebben in industrieel design. De makers van deze collectie hebben dan ook diep doorgronde kennis van de fabricering, technologie en materialen. Die vakmanschap zie je duidelijk terug in de lampen uit de Swell collectie. Pablo gelooft dat licht een ruimte kan transformeren. Ze ontwerpen dan ook lampen die iedere ruimte naar een hoger niveau tillen. En dat klusje hebben ze met de Pablo Swell serie opnieuw zonder moeite geklaard.

We want more met de Pablo Swell lampen

Vaak gaat de stelling ‘less is more’ op als we praten over interieur, maar voor deze lamp geldt het tegenovergestelde. Je kunt meerdere ‘Swell Single’ lampen namelijk samenvoegen tot één grote ‘Swell String mixed’.  We hebben het ook wel over de Swell String 3 mixed van Pablo. In dat geval creëer je in een handomdraai een feest aan verlichting voor boven de eettafel, of bijvoorbeeld in een bepaalde hoek in huis die je extra wil laten opvallen. Je kunt op verschillende manieren variëren. Denk aan verschillende vormen naast elkaar voor meer dimensie in een ruimte. Dit is vooral mooi in ruimtes met een hoog plafond. Maar ook de verschillende kleuren kunnen gecombineerd worden. Hierdoor kun je net dat extra accent aanbrengen in je interieur.  

Pablo Swell bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Pablo. Dat betekent dat wij elk product uit de Pablo Swell collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.