Naar boven

Uit de Pablo Design Studio

De ontwerpen uit de collectie van de Pablo Bola Disc komen rechtstreeks vanuit de Pablo Studio in San Francisco. Het eerste ontwerp van Pablo komt uit 1993 en sindsdien voorziet dit merk vele woonkamers van prachtige sfeervolle en functionele verlichting. Pablo gelooft dat licht een ruimte kan transformeren. De designstudio bestaat uit verschillende designers die allemaal een diverse achtergrond hebben op het gebied van materialen, technologie en fabricage. Ze proberen met hun verschillende lampen dan ook lampen te creëren die voor verlichting zorgen en die je leven een stukje beter maken. De verlichting van Pablo staat aan de voorhoede van het hedendaagse Amerikaanse design: een combinatie van simpel design met een functioneel karakter. 

Bola Disc lampen van Pablo: stuk voor stuk pronkstukken

De Bola Disc collectie bestaat uit verschillende in het oog springende lampen. Zo hebben we de Bola Disc flush wandlamp, de Bola Disc hanglamp en de Bola Disc tafellamp. Iedere lamp is beschikbaar in verschillende maten en allemaal zijn ze ontworpen door twee prachtige elementen op miraculeuze wijze met elkaar te combineren: de spiegelende ronde disc en de glazen bol. Door de samenwerking tussen deze twee elementen wordt een fraaie directe en indirecte lichtval gecreëerd. De lampen zijn bijzonder genoeg om individueel op te hangen, maar het is ook mogelijk om meerdere lampen te combineren tot een prachtig samenspel van hanglampen, wandlampen of tafellampen.

Pablo Bola Disc bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Pablo. Dat betekent dat wij elk product uit de Pablo Bola Disc collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.