Naar boven

Rechtstreeks vanuit de Pablo Studio

Het eerste ontwerp van Pablo komt uit 1993 en sindsdien is Pablo alleen maar gegroeid. De kernwaarden van Pablo zijn duidelijk: sfeervolle verlichting die je op een functionele manier kunt inzetten. Pablo gelooft dat verlichting een ruimte helemaal kan transformeren. En we geven toe: we kunnen eigenlijk niet anders dan ze gelijk geven. De Pablo Bola serie is ontworpen in de Pablo Studio in San Francisco. De Pablo Studio bestaat uit een kleine groep van verschillende talentvolle makers en uitvinders die allemaal een diverse achtergrond hebben in industrieel design. De makers van deze collectie hebben dan ook diep doorgronde kennis van de fabricering, technologie en materialen. En dat zie je dan ook duidelijk terug in de schitterende designlampen uit de Bola collectie!

Pablo Bola lampen vormen een sterke basis

De Pablo Bola collectie is wellicht wel een van de meest diverse collecties van Pablo. De lampen zijn allemaal gecreëerd vanuit dezelfde basis: een prachtige ronde glazen bol. Maar dat betekent niet dat ze hetzelfde zijn: iedere lamp heeft zijn eigen unieke waardevolle kenmerken. De Bola Felt hanglamp bijvoorbeeld, heeft een positieve werking op de akoestiek van een ruimte door de vilten lampenkap. De Bola Sphere hanglamp schittert in zijn eenvoud en is daardoor ook breed inzetbaar. De Bola Halo hanglamp geeft de glazen bol juist weer een meer luxe look door de toevoeging van de gouden ronde cirkel. Weet jij al welke het best in jouw huis past?

Pablo Bola bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Pablo. Dat betekent dat wij elk product uit de Pablo Bola collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.