Naar boven
Sorteren op

1-1 van 1 producten

OX Denmarq

OX Denmarq is een Deens designlabel dat zich vooral richt op designmeubels. Aanvankelijk richtte dit designlabel zich voornamelijk op materialen als plantaardig gelooid leder gecombineerd met eiken of roestvrijstaal. Tegenwoordig is dat niet het enige meer, maar is hun portfolio uitgebreid met andere hoogwaardige materialen als marmer, koper en messing. Op die manier spelen ze in op de huidige trends en hebben ze gecombineerd met de tijdloze designstoelen altijd een prachtige collectie. De merknaam verwijst naar de belangrijkste grondstof die in de producten gebruikt wordt, oftewel het zogenoemde OX leder.

Stijlvolle OX Denmarq salontafels

Stoot jij je snel? Dan is de O Table salontafel 80 dé ideale oplossing! Deze tafel heeft geen hoeken waardoor je niet bang hoeft te zijn voor nog meer blauwe plekken. Het tafelblad is van schitterend marmer gemaakt en staat erg mooi met de stalen onderstellen. Naast de geweldige print, gaat het ook erg lang mee en heeft het een tijdloze uitstraling. Om ervoor te zorgen dat marmer mooi blijft, dien je het regelmatig te reinigen. Dit doe je door een sopje met groene zeep, soda of marmerreiniger te maken. Vervolgens maak je het marmer voorzichtig schoon met een zacht(e) doekje of spons. Marmer is wel krasgevoelig dus wees voorzichtig! Na het aanbrengen van een sopje op het marmer neem je het af met schoon water. Als laatst droog je het marmer grondig af met een droge doek. Pas dit stappenplan toe en je kunt jarenlang genieten van jouw marmeren salontafel! Liever een grotere salontafel? Dan is de OX Denmarq Large O salontafel echt wat voor jou.

OX Denmarq salontafels bij Flinders

Flinders is officieel dealer van OX Denmarq. Dat betekent dat wij alle OX Denmarq salontafels kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke salontafel van OX Denmarq en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een salontafel van OX Denmarq, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

OX Denmarq
Filters
Subcategorie
Geschikt voor
Productsoort
Salontafel
Prijs
>>
<<
   
Update
Kleur
Materiaal
Ontwerper
Op voorraad