Ferm Living Owl muziekmobiel
...is helaas niet meer leverbaar

Dit product kunnen wij helaas niet meer leveren, maar waarschijnlijk kunnen wij u een leuk alternatief bieden. Neem gerust contact op met klantadvies, op 020 3030630 of via info@flinders.nl, of kijk even rond en ontdek de rest van ons verrassend aanbod.

Vragen of scherpe aanbieding?

Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Neem hiervoor, of al jouw overige vragen, contact op met klantadvies.

Ferm Living Owl muziekmobiel

Omschrijving

Dit is de Ferm Living Owl muziekmobiel.

De nachtrust van je kind is goud waard. Dus laat je kindje in slaap vallen met het vertederende deuntje van de Ferm Living Owl muziekmobiel. Misschien komt het deuntje je wel bekend voor, want de Owl Muziekmobiel speelt het klassieke Wiegenlied van Brahms. Generaties kleintjes vielen al luisterend hiernaar snel in slaap. Bijkomend voordeel: de Ferm Living Owl Muziekmobiel ziet er ook oergezellig uit.

De Ferm Living Owl Muziekmobiel is 15 centimeter bij 10 centimeter. De mobiel is gemaakt van 100% katoen en gevuld met polyester. Binnenin de Owl bevindt zich het muziekapparaat, maar het geluid is niet te zacht. Uiteraard is de muziekmobiel CE getest, dus naar de standaarden van de EU. De Ferm Living Owl Muziekmobiel maak je schoon met een vochtige doek.

Zoek je naast de Owl muziekmobiel van Ferm Living een andere muziekmobiel van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Ferm Living. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over de Owl muziekmobiel, contacteer dan gerust onze klantenservice.

Specificaties

Afmetingen (b) 17 x (h) 10 cm
Ruimte Alleen geschikt voor binnen
Materiaal Katoen
Garantie 1 jaar
Merk Ferm Living
Soort Ferm Living muziekmobiel
Herkomst Denemarken
Opmerking Inclusief vulling.

Sfeerafbeeldingen

Ferm Living Owl muziekmobiel
Ferm Living Owl muziekmobiel

Klantenreviews

Mijn nichtje slaapt niet meer zonder.
Jessica 7 januari 2015
Ik ben erg blij met deze aankoop. De uil ziet er zo leuk uit!
Sophie Bos 20 februari 2014
Toon meer producten Toon minder producten
Naar boven