Werken bij Flinders

Flinders hoort bij de snelstgroeiende bedrijven van Nederland. Sinds 2011 alweer actief in de woonbranche. Van eetkamerstoelen tot banken en van hanglampen tot salontafels. Zowel online als offline. Uitgebreid naar België en Duitsland. Flinders cafés in Hilversum en Groningen. En niet onbelangrijk: door de jaren heen uitgegroeid tot een team van ongeveer negentig enthousiaste, ervaren en ambitieuze professionals. Ieder met een passie voor design. Elke medewerker deelt dat ene belangrijke doel: de klant elke dag weer blij maken in onze woonwinkel of via telefoon, e-mail of chat. Dit doen we door klanten te helpen, adviseren en informeren. En dat op de manier die bij hen past. Zo draagt eenieder intern en extern zijn of haar steentje bij aan de kernwaarden van Flinders.

Benieuwd wie je collega's worden? Bekijk het Flinders Team

Hi!

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega's om ons team te versterken. Heb je vragen of staat je vacature er niet bij? Neem dan contact op!

Danique

Danique
HR Specialist

Cees - Inkoper

“ Het mooie aan Flinders is dat je de kans krijgt om door te groeien. Ik ben ooit begonnen als stagiair op de afdeling Marketing. Na deze stageperiode kreeg ik hier zelfs een bijbaan aangeboden. In 2016 besloot ik mijn scriptie voor Flinders te doen en ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam. Sindsdien werk ik hier met veel plezier als inkoper en koop ik de mooiste designproducten in. ”

Bekijk het Flinders TeamNaar boven