Interieuradvies bij Flinders in Zaandam

Zoek je naar producten, verlichting en kleuren die bij jouw woonwensen passen maar kom je er niet uit? Kom dan langs bij Flinders voor vrijblijvend interieuradvies op maat. Onze deskundige interieuradviseurs helpen je graag met een verrassend interieuradvies en een helder plan van aanpak. In de Flinders woonwinkel te Zaandam staat een team van professionele interieuradviseurs en ontwerpers voor je klaar. Zij adviseren je graag over de styling en inrichting van je woning.


Interieuradvies

 

Tijdens het kennismakingsgesprek krijg je diverse suggesties die overeenkomen met je wensen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Sfeer- en kleurplan
  • Plattegrondtekening op schaal
  • Lichtontwerp
  • Productsuggesties  

Interieuradvies - veelgestelde vragen

Wat kost een adviesgesprek?

Een eerste adviesgesprek is bij Flinders altijd gratis.

Hoe lang duurt een interieuradvies gesprek?

Een eerste adviesgesprek neemt ongeveer 45 minuten in beslag.

Wat kan ik verwachten van een gesprek?

In het interieurgesprek maken we samen je woonwensen helder, stellen we een indelingsplan op en doen we bijpassende productsuggesties. Ook inspireren we je met prachtige en betaalbare designmeubels, verlichting en woonaccessoires. Zo komen we tot een inrichting die helemaal aansluit op jouw wensen en budget. 

Waar vindt het interieuradvies plaats?

Je bent van harte welkom voor een interieuradviesgesprek in onze winkel in Zaandam, op 15 min van Amsterdam. Hier kunnen wij vele interieurproducten daadwerkelijk laten zien. Ook hebben we alle stoffen en stalen bij de hand die we gebruiken voor de bekleding van stoelen, fauteuils en banken. Zo krijg je echt een gevoel bij de producten.

Komen jullie ook bij ons thuis?

Indien gewenst komen wij bij je thuis voor een vervolggesprek. Om je zo optimaal mogelijk te adviseren nemen we stalen en zichtmodellen mee. Zo maak je altijd de juiste keuzes en zorgen we er samen voor dat alles in tot in de puntjes klopt.

Hoe kan ik me voorbereiden op het gesprek?

Als je online een interieuradvies aanvraagt, stellen wij je een aantal vragen op het afsprakenformulier. Denk aan je voorkeur voor woonstijlen, de gezinssamenstelling en een eventueel budget. Ook heb je de mogelijkheid om plattegronden mee te sturen, zodat de interieuradviseur deze kan gebruiken voor een indelingsplan tijdens het adviesgesprek.

Ben ik ergens aan gebonden als ik een interieurgesprek krijg?

Een eerste adviesgesprek bij Flinders is altijd gratis en geheel vrijblijvend. Je bent na afloop nergens toe verplicht.

Luisteren jullie wel naar mijn wensen?

Flinders interieuradviseurs nemen graag de tijd om jouw woonwensen te achterhalen. Ieder mens is uniek en het is onze passie om jouw woonstijl, voorkeuren en budget volledig tot zijn recht te laten komen in het interieuradvies. 

Het team

Winkelteam

Naar boven