Naar boven

Interieuradvies bij Flinders in Zaandam

Zoek je naar producten, verlichting en kleuren die bij jouw woonwensen passen maar kom je er niet uit? Kom dan langs bij Flinders voor vrijblijvend interieuradvies op maat. Onze deskundige interieuradviseurs helpen je graag met een verrassend interieuradvies en een helder plan van aanpak. In de Flinders woonwinkel te Zaandam staat een team van professionele interieuradviseurs en ontwerpers voor je klaar. Zij adviseren je graag over de styling en inrichting van je woning.

 

Interieuradvies

Flinders interieuradvies

Tijdens het kennismakingsgesprek kunnen we je adviseren over bijvoorbeeld kleuren, materialen en verlichting. We leggen je hieronder uit wat je kunt verwachten van bijvoorbeeld een verlichtingsplan of kleur- en materiaaladvies.

Indelingsplan

Een interieuradvies bij Flinders start met een vrijblijvend gesprek in onze woonwinkel in Zaandam. We horen graag de kenmerken van je huis, je woonwensen en het budget. Samen bepalen we de woonstijl die het best bij je past. We tekenen een plattegrond, maken een indelingsvoorstel en doen productsuggesties.

Kleur- en materiaaladvies

Met kleuren beïnvloed je de beleving van een ruimte en maak je een woning persoonlijker. Je kunt met kleur ook mooie effecten bereiken. Zo kun je de ruimte optisch breder, hoger of lichter laten ogen door bepaalde kleuren te gebruiken. Ga je voor harmonie of juist contrast? Ontdek de mogelijkheden samen met onze stylisten. Elk materiaal heeft ook zijn eigen kenmerken. Onze adviseurs adviseren je graag over de eigenschappen van materialen, de mogelijke combinaties hierin en ondersteunen dit met een moodboard.

Verlichtingsplan

Verlichting heeft grote invloed op de beleving van je ruimte. Je kunt gebruikmaken van direct, indirect, functioneel en diffuus (sfeer) licht. Het is een kunst om de juiste verlichting te vinden die past bij jouw woonwensen. Wij helpen je met het vinden van de juiste balans tussen hanglampen, vloerlampen, wandlampen en/of spotjes. Onze adviseurs geven je lichtadvies op maat inclusief productsuggesties.

Ramen en muren

Voor raamdecoratie ben je bij Flinders aan het juiste adres. Flinders werkt samen met Decorette en onze raamdecoratiespecialisten helpen je graag bij je keuze voor jaloezieën, plisségordijnen, shutters of (rol)gordijnen. Wij hebben een mooie stoffenbibliotheek met veel stofsoorten, kleuren en materialen, zodat je de raamdecoratie vindt die bij jou past. Kleur in huis heeft een grote invloed op de beleving en het welbevinden. Flinders biedt het gehele assortiment van Farrow & Ball. Zowel muurverf als hout- en metaalverf voor binnen en buiten. We hebben ook een prachtig behangassortiment. Van mooi en ingetogen tot leuke dessins voor de kinderkamer. Onder meer van designlabels als Ferm Living, Cole & Son, Arte, Eijffinger en KEK Amsterdam.

Vloeren

Flinders helpt je bij het vinden van de ideale vloer voor in huis. We werken samen met Riga vloeren en met Oscar Ono Paris voor prachtige en duurzame houten vloeren en Tarkett voor PVC en laminaat. Laat je adviseren in de mogelijkheden, neem een staal mee naar huis en ontdek de vloer van je dromen.

Styling

Om de puntjes op de 'i' te zetten, adviseren onze interieuradviseurs je welke woonaccessoires je woning compleet maken en hoe je eenheid in een ruimte kunt creëren.

Interieuradvies - veelgestelde vragen

Wat kost een adviesgesprek?

Een eerste adviesgesprek is bij Flinders altijd gratis.

Hoe lang duurt een interieuradvies gesprek?

Een eerste adviesgesprek neemt ongeveer 45 minuten in beslag.

Wat kan ik verwachten van een gesprek?

In het interieurgesprek maken we samen je woonwensen helder, stellen we een indelingsplan op en doen we bijpassende productsuggesties. Ook inspireren we je met prachtige en betaalbare designmeubels, verlichting en woonaccessoires. Zo komen we tot een inrichting die helemaal aansluit op jouw wensen en budget. 

Waar vindt het interieuradvies plaats?

Je bent van harte welkom voor een interieuradviesgesprek in onze winkel in Zaandam, op 15 min van Amsterdam. Hier kunnen wij vele interieurproducten daadwerkelijk laten zien. Ook hebben we alle stoffen en stalen bij de hand die we gebruiken voor de bekleding van stoelen, fauteuils en banken. Zo krijg je echt een gevoel bij de producten.

Komen jullie ook bij ons thuis?

Indien gewenst komen wij bij je thuis voor een vervolggesprek. Om je zo optimaal mogelijk te adviseren nemen we stalen en zichtmodellen mee. Zo maak je altijd de juiste keuzes en zorgen we er samen voor dat alles in tot in de puntjes klopt.

Hoe kan ik me voorbereiden op het gesprek?

Als je online een interieuradvies aanvraagt, stellen wij je een aantal vragen op het afsprakenformulier. Denk aan je voorkeur voor woonstijlen, de gezinssamenstelling en een eventueel budget. Ook heb je de mogelijkheid om plattegronden mee te sturen, zodat de interieuradviseur deze kan gebruiken voor een indelingsplan tijdens het adviesgesprek.

Ben ik ergens aan gebonden als ik een interieurgesprek krijg?

Een eerste adviesgesprek bij Flinders is altijd gratis en geheel vrijblijvend. Je bent na afloop nergens toe verplicht.

Luisteren jullie wel naar mijn wensen?

Flinders interieuradviseurs nemen graag de tijd om jouw woonwensen te achterhalen. Ieder mens is uniek en het is onze passie om jouw woonstijl, voorkeuren en budget volledig tot zijn recht te laten komen in het interieuradvies.

 

 

 

Het team

Winkelteam