Het Team

team

Het Flinders team bestaat uit meer dan 50 professionals die gek zijn op design. Samen werken zij aan één droom: design toegankelijk maken voor iedereen. Dus ook voor jou!

Geert-Jan Smits

Geert-Jan Smits Directeur

Geert-Jan Smits is oprichter van Flinders. Hij neust in de interieurbladen en bezoekt designbeurzen en trendsettende winkels in Europa. Hij heeft een passie voor beeldhouwen, moderne kunst & vernieuwend design. Sinds 2011 is Geert-Jan continu op zoek naar de mooiste interieurproducten voor Flinders. Favoriete product: Adnet Spiegel (Gubi).

Oscar Diele

Oscar Diele Directeur

Oscar is operationeel directeur bij Flinders. Hij stort zich vol overgave op e-commerce, logistiek en klantadvies. Zijn ambitie is om klanten iedere dag weer blij te maken. In z’n vrije tijd loopt Oscar marathons en is hij groot liefhebber van rode wijn en espresso. Favoriete product: About A Chair serie (HAY).

Cees Conijn

Cees Conijn Inkoper

Cees heeft al op diverse afdelingen binnen Flinders ervaring opgedaan tijdens zijn studie Sportmarketing aan de Hogeschool van Amsterdam. Dagelijks is hij verantwoordelijk voor de inkoop van de mooiste designproducten. Hij is ervan overtuigd dat deze unieke designproducten van Flinders een gat in de markt opvullen. Favoriete product: the Headdemock hangmat (Fatboy).

Wouter Vet

Wouter Vet Medewerker Inkoop

Wouter ondersteunt de afdeling inkoop met alles wat hierbij komt kijken. Daarnaast studeert hij de opleiding Financial Services Management aan de Hogeschool van Amsterdam. Dit zal resulteren in een adviserende baan binnen de financiële sector. Zijn grootste hobby is voetballen. Favoriete product: Royal zwevende tafellamp (Flyte).

Dirk Jan Pruiksma

Dirk-Jan Pruiksma Salesmanager Projecten

Dirk-Jan is binnen Flinders de man van de projecten. Hij begeleidt de realisatie van projecten voor kantoren, scholen, instellingen en horeca. Hij heeft ruime ervaring opgebouwd binnen de woonbranche. Zo was hij voor Flinders vijf jaar werkzaam bij een Nederlands meubelbedrijf. Hij is altijd gericht op een perfect resultaat met een scherp oog voor klanttevredenheid. Favoriete product: Eames Lounge Chair (Vitra).

Wout Bekke

Wout Bekke Accountmanager Project- en Kantoorinrichting

Wout is onze accountmanager voor kantoor en projecten. Hij behandelt binnenkomende offertes en gaat actief op zoek naar nieuwe interieurprojecten. Voor hij bij Flinders kwam, volgde Wout een master Communicatiewetenschappen aan de VU in Amsterdam en werkte hij bij de klantenservice van Westwing. Favoriete product: Repos loungestoel (Vitra).

Mark Lubbers

Mark Lubbers Online Marketeer

Mark houdt zich bezig met het genereren van bezoekers naar de Flinders-website met behulp van diverse methodieken. Hij weet alles van affiliate marketing en zoekmachineoptimalisatie. Ervaring deed hij op bij onder andere Waterlant's Weelde. Favoriete product: Grand Repos loungestoel (Vitra).

Elmar Jansen

Elmar Jansen SEO specialist

Elmar zorgt ervoor dat de website van Flinders zo goed mogelijk vindbaar is in de niet-betaalde zoekresultaten. Hiervoor is hij dagelijks onder andere bezig met de inhoud van de website en technische en functionele kant daarvan. In zijn vrije tijd houdt hij zich graag bezig met zijn uit de hand gelopen hobby: het beheren van twee webwinkels. Favoriete product: Mendori Mini tafellamp LED (Artemide).

Renée IJzerman

Renée IJzerman Content Marketeer

Renée begon jaren geleden als stagiarie op de webredactie van Flinders. Ze is weer terug en nu werkzaam als Content Marketeer. Binnen Flinders is zij verantwoordelijk voor onder andere de online adviesmodule, het schrijven van webteksten en het onderhouden van contacten met bloggers. In haar vrije tijd tennist en winkelt ze graag. Favoriete product: Eames DSW stoel (Vitra). 

Nouska Heeswijk

Nouska van Heeswijk Senior Visual Designer

Als visual designer is Nouska verantwoordelijk voor alle visuele uitingen van Flinders. Na haar opleiding Interactieve Media heeft zij ervaring opgedaan in verschillende bedrijven als graphic (web)designer, art director en projectmanager interactieve media. In haar vrije tijd maakt ze muziek, bezoekt ze festivals en kookt ze graag. Favoriete product: Alle dekbedovertrekken (Ferm Living).

Lidwien Ossewaarde

Lidwien OssewaardeStagiaire Fotografie & Video

Lidwien loopt vijf maanden stage op de marketingafdeling. Zij maakt en bewerkt foto’s en video’s voor Flinders. Naast haar stage studeert ze de opleiding Media & Communicatie aan het Nimeto in Utrecht. In haar vrije tijd gaat ze graag op pad met de camera en houdt ze van natuurfoto’s maken. Favoriete product: Nijntje tafellamp groot (Mr Maria).

Jasmina Väisänen

Jasmina Väisänen Coördinator Flinders.de

Jasmina is Duitstalig webredacteur bij Flinders. Voor onze expansie naar de oosterburen houdt zij zich bezig met concurrentieanalyses, vertalen en het schrijven van blogs. Jasmina heeft al ervaring in de designbranche opgedaan bij een verlichtingswebshop. Favoriete product: Jewel Garden vloerkleed (Moooi).

Hannah Zirkler

Hannah Zirkler Medewerker Klantadviseur Duitsland

Hannah beantwoordt dagelijks alle e-mails en telefoontjes van onze Duitse klanten. Ze gaat graag met jouw vragen aan de slag en op zoek naar een oplossing. Hannah heeft haar studie Taal- en Letterkunde afgerond in Duitsland en is vervolgens naar Nederland verhuisd. In haar vrije tijd leest, kookt en hardloopt ze graag. Favoriete product: Little Remix plaid (Ferm Living).

Melissa Hoogwaerts

Melissa Hoogwaerts Productmanager Duitsland

Melissa is dagelijks bezig met het creëren, vertalen, uitbreiden en verbeteren van alle (product)content voor Flinders.de. Zij heeft de opleiding tot docent Duits afgerond. Daarna is zij voor haar grote liefde naar Nederland vertrokken. In haar vrije tijd bezoekt ze graag haar familie in Duitsland en houdt ze van sporten en weekendjes weg. Favoriete product: Love Sofa bank high graphite (Moooi).

Danique Jelsema

Danique Jelsema HR & Office Medewerker

Danique houdt zich dagelijks bezig met alles waar je bij HR aan moet denken. Van het beantwoorden van alle HR vragen tot het werven van de beste mensen voor Flinders. Hiervoor heeft zij de opleiding HRM aan de Hanzehogeschool in Groningen met succes afgerond. In haar vrije tijd kookt, sport en borrelt ze graag. Favoriete product: Monkey hanglamp (Seletti).

Willemijn van Riel

Willemijn van Riel Senior Interieuradviseur

Willemijn adviseert consumenten en bedrijven in Flinders Winkel. Geen vraag is te gek voor haar en ze helpt je graag met de inrichting van je huis of kantoor. Een specialisme van Willemijn is kleuradvies en het maken van gedegen verlichtingsplannen. Willemijn heeft haar studie bij Perk Interieuropleidingen te Eindhoven cum laude afgerond. Favoriete product: Deskbox (Arco).

Martin Peterse

Martin Peterse Interieuradviseur

Martin is een ervaren interieuradviseur met een enorme kennis van designmeubels en verlichting. Hij helpt klanten bij de inrichting van hun huis, kantoor of instelling. Hij staat je graag te woord, dus schroom niet en stel gerust je vragen over je nieuwe huis of inrichting! Martin is cum laude geslaagd voor zijn studie Interieurvormgeving bij Perk Interieuropleidingen. Favoriete product: Lloyd eettafel (Functionals).

Ralf Groeneweg

Ralf Groeneweg Interieuradviseur

Ralf adviseert je graag over interieur, design en verlichting. Hij heeft in 2012 de opleiding Interieurstyling aan de Artemis Academie Amsterdam afgerond en daarna onder andere bij woonwinkel Goossens ervaring opgedaan. Zijn favoriete woonstijl? Scandinavisch, vanwege het elegante en tijdloze karakter. Favoriete product: Zeppelin 1 hanglamp (Flos).

Mandy Kool

Mandy Kool Interieuradviseur

Mandy houdt zich naast verkopen bij Flinders bezig met het bedenken van mooie interieurconcepten om deze eventueel uit te werken in 3D-tekeningen. Hiervoor heeft zij in Amsterdam en België gestudeerd voor interieurontwerper en werkervaring opgedaan in de kantoor- en projectinrichting. In haar vrije tijd fotografeert en kookt Mandy graag. Zij is groot liefhebber van reizen. Favoriete product: Carpets (Moooi).

Fardou Teunissen

Fardou Teunissen Interieuradviseur

Als je de Flinders Winkel binnenkomt, maak je al snel kennis met Fardou. Zij zorgt voor informatie over designproducten en geeft interieuradvies (ook aan huis). Na de opleiding tot interieuradviseur is Fardou verder gaan studeren: Interieurstyling aan de Academie Artemis. In haar vrije tijd laat ze zich graag inspireren door lezingen van Lidewij Edelkoort en bezoekt beurzen en tentoonstellingen. Favoriete product: Dear Ingo hanglamp (Moooi).

Roos Al

Roos Al Verkoopmedewerker

Roos is twee tot drie dagen per week werkzaam als verkoopmedewerker bij Flinders. Het komende jaar gaat zij zich bij Flinders oriënteren op de studie Interieur Stylist aan de Artemis Hogeschool. Zij is erg creatief en groot liefhebber van reizen. Favoriete product: Lloyd tafel parallel (Functionals).

Janna Wolvers

Janna Wolvers Verkoopmedewerker

Janna voorziet onze klanten in de winkel van passend(e) hulp en advies. In 2013 is zij afgestudeerd als interieuradviseur en daaropvolgend heeft ze de opleiding tot interieurstylist behaald. In haar vrije tijd fotografeert ze graag en bezoekt ze regelmatig musea en tentoonstellingen. Favoriete product: Allegro Assai hanglamp LED (Foscarini).

Juta Runeman

Juta Runeman Stagiaire Winkelstyling

Juta versterkt de komende maanden onze winkel. Ze helpt de bezoekers, maar gaat zich ook verdiepen in interieuradvies. Na tien jaar voor de klas te hebben gestaan, heeft zij in 2012 haar studie Interieurvormgeving afgerond. Haar favoriete hobby’s zijn skiën, tennissen en tekenen. Favoriete product: Slow chair met Ottoman loungestoel (Vitra).

Bram van Dijk

Bram van Dijk Senior Productmanager

Bram is binnen Flinders verantwoordelijk voor alle productcontent. Hij plaatst nieuwe producten online en zorgt ervoor dat alle producten de juiste informatie en inspiratie te zien geven. Hiervoor was Bram actief als Content Analist bij Oracle. Bram heeft een master op zak in Neerlandistiek met als specialisatie Moderne Letterkunde. Favoriete product: Projecteur vloerlamp (Nemo Cassina).

Thomas Wijnen

Thomas Wijnen Senior Productmanager

Thomas is van alle markten thuis. Na zijn opleiding Industrieel Ontwerp heeft hij diverse commerciële banen gehad bij grote organisaties als Sanoma en Mattel. Nu werkt Thomas als productmanager bij Flinders en zorgt hij ervoor dat producten online worden gezet en zowel beeld als tekst in orde zijn. Als Thomas vrij is, vindt hij het heerlijk om te koken. Favoriete product: EA 124 bureaustoel (Vitra).

Thye Bakker

Thye Bakker Medewerker Productinvoer

Thye zorgt ervoor dat nieuwe merken en producten uit het Flinders assortiment netjes op de website komen te staan. Daarnaast is hij eerstejaars student aan de opleiding Fiscaal Recht. Thye vindt het mooi om te zien dat een designproduct iets extra's heeft, al oogt het nog zo 'simpel'. Favoriete product: Le Clochard dekbedovertrek (Snurk).

Jan-Floris Bakker

Jan-Floris Bakker Medewerker Productinvoer

Jan-Floris begint volgend jaar aan de studie Rechtsgeleerdheid in Amsterdam. Tot die tijd werkt hij als mederwerker productinvoer bij Flinders, waar hij ervoor zorgt dat de database constant up-to-date is. De interesse voor design heeft Jan-Floris al sinds de middelbare school, toen hij 'kunst' als bijvak koos. Favoriete product: Mr Gradi Snake kussen (Ferm Living).

Quinten Baars

Quinten Baars Medewerker Productinvoer

Naast zijn studie Fiscaal Recht werkt Quinten twee dagen per week als productinvoerder bij Flinders. Hij voert prijzen, afmetingen, afbeeldingen en specificaties in van alle nieuwe producten in het assortiment. In zijn vrije tijd gaat Quinten het liefst sporten of met vrienden op stap. Favoriete product: Eames Lounge Chair (Vitra).

Nina de Haan

Nina de Haan Tekstschrijver

Nina schrijft productteksten voor de nieuwe producten bij Flinders. Na een carrièreswitch stort ze zich volledig op de opleiding Interieurstyling aan de Academie Artemis. Vanaf jongs af aan is Nina al bezig met het continu herinrichten van diverse ruimtes. In haar vrije tijd loopt ze graag hard en gaat ze regelmatig op pad met haar jonge kinderen. Favoriete product: Lucellino tafellamp (Ingo Maurer).

Liset de Boer

Liset de Boer Tekstschrijver

Liset is het creatieve brein achter de productteksten van Flinders. Zij neemt alle informatie van leveranciers door en maakt er een grappige en heldere tekst van voor bij ieder product. Dit doet Liset naast haar studie Communicatie aan de Hogeschool Inholland. Als ze vrij is, verslindt ze de boeken van haar favoriete auteur: Lars Kepler. Favoriete product: Wire Basket opbergmand (Ferm Living).

Aniek Cornelisse

Aniek Cornelisse Teamleider Klantadvies

Aniek is een ervaren medewerker op de afdeling Klantadvies van Flinders. Geen vraag is haar te gek. Zij leerde het vak in de Apple Store te Amsterdam. In 2009 studeerde Aniek af in de richting Interior, Design & Styling aan de Jan des Bouvrie Academie te Deventer. Favoriete product: Mega Bulb hanglamp (&Tradition).

Fleur Le Guen

Fleur Le Guen Senior Klantadviseur

Als klantadviseur is Fleur dagelijks bezig met klanten (vooral) blij maken. Dit doet zij door hun vragen te beantwoorden via e-mail, telefoon en chat. Hiervoor heeft zij ervaring opgedaan bij onder andere Scotch & Soda op de klantenservice. Fleur sport en leest graag en is groot liefhebber van fotografie. Favoriete product: Metal Bow vloerlamp (Zuiver).

Marjolein Hagens

Marjolein Hagens Klantadviseur

Marjolein werkt als oproepkracht op de afdeling Klantadvies. Zij helpt klanten met uiteenlopende vragen over bestellingen en interieuradvies. Marjolein heeft jarenlang ervaring opgedaan bij Loods 5, waar ze op diverse afdelingen werkzaam was. Ook in haar vrije tijd is ze creatief bezig: ze ontwerpt zelf kaarten en posters onder de naam Oh My! Studio. Favoriete product: Eames Lounge Chair (Vitra).

Zola Kaal

Zola Kaal Klantadviseur

Naast haar studie Criminologie aan de Vrije Universiteit werkt Zola op de afdeling Klantadvies van Flinders. Hier beantwoordt zij diverse vragen van klanten over designproducten en bestellingen. En dat doet ze graag, want design is voor Zola iets wat een huis net dat beetje extra geeft. Favoriete product: Copper Shade hanglamp (Tom Dixon).

Brenda

Brenda Sluis-Lammerink Klantadviseur

Voor Brenda is geen klantvraag te veel. Dagelijks adviseert en helpt zij klanten bij het vinden van de juiste producten, maar houdt zij ze ook op de hoogte van de status van hun bestelling en behandelt de andere vragen. Zij heeft al zo’n vijftien jaar bij verschillende bedrijven op de klantenservice gewerkt. Haar grootste hobby is muurschilderingen maken. Favoriete product: Skygarden hanglamp (Flos).

Merel Diks

Merel Diks Medewerker Klantadviseur

Heb je een vraag over een product, bestelling of retourzending? Merel helpt en adviseert je graag. Daarnaast is ze freelance interieurontwerper- en stylist. Hiervoor heeft zij de opleiding Interieurstyling afgerond aan de Academie Artemis. Zeefdrukken is één van haar favoriete bezigheden. Favoriete product: Miller fauteuil (Functionals).

Patricia Tober

Patricia Tober Financieel medewerker

Patricia werkt al vanaf het begin van Flinders aan het op orde houden van de facturen, offertes en financiële administratie. Naast deze baan heeft Patricia haar eigen administratiekantoor. Elke woensdag is het feest en werkt ze voor de volle honderd procent voor Flinders.

Jolien van Vliet

Jolien van Vliet Medewerker Binnendienst

Jolien heeft de lerarenopleiding Nederlands afgerond, maar ontdekte al snel dat zij iets heel anders wilde doen. Nu ondersteunt zij zowel de inkoopafdeling als de accountmanager projecten. Haar dagen bij Flinders zijn daarom heel afwisselend! In haar vrije tijd reist Jolien graag en dagdroomt zij over het inrichten van prachtige villa's. Favoriete product: Hoge kast (String).

Eva Peters

Eva Peters Medewerker Commerciële Binnendienst

Eva gaat dagelijks aan de slag met het begeleiden van onze projectklanten en het onderhouden van deze contacten. Hiervoor heeft zij de opleiding Amsterdam Fashion Institute aan de Hogeschool van Amsterdam gedaan. Zij is dol op mode en gaat graag op reis. Favoriete product: Light Forest wandlamp (&tradition).

Annelies Veldman

Annelies Veldman Coördinator Finance

Annelies is dol op cijfers. Zij heeft de controle over boekhoudingen, beheert de financiële geldstromen en is volop bezig met het aansturen van diverse administratieve processen. Na haar studie aan de Hogeschool Schoevers heeft zij zich gespecialiseerd in boekhoudkundige zaken. In haar vrije tijd fitnest en hardloopt ze graag. Favoriete product: Gala miniatuur (Vitra).

Nora van de Water

Nora van de Water Medewerker Financiële Administratie

Nora heeft een hele leuke bijbaan bij Flinders. Iedere dinsdag assisteert zij de office manager met het bijhouden van de financiële administratie. Dat komt mooi uit, want Nora is goed met cijfers en getallen. Daarnaast vindt ze het heerlijk om haar eigen huisje (opnieuw) in te richten. Favoriete product: Vlinderstoel (Fritz Hansen).

Milan Slee

Milan Slee Medewerker Financiële Administratie

Milan is verantwoordelijk voor een deel van de financiële tak van Flinders. Hij boekt de facturen van de winkel- en projectverkoop in en koppelt deze facturen aan de binnenkomende betalingen. Daarnaast studeert hij Economie en Bedrijfseconomie aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. In zijn vrije tijd voetbalt en judoot hij graag. Favoriete product: Aikon Lounge bank (Design on Stock).

Tristan Reemer

Tristan Reemer Lead Developer

Tristan zorgt ervoor dat de website van Flinders er op en top uitziet en dat de webshop op rolletjes loopt. Hij studeerde Infomatica en deed onder andere ervaring op bij een mediabureau. Zijn enthousiasme voor Flinders was gewekt toen hij de combinatie van design, twee cafés en een online winkel ontdekte. Favoriete product: Eames Lounge Chair (Vitra).

Eelco Naumann

Eelco Naumann Webdeveloper

Met zijn kennis op het gebied van ICT zorgt Eelco ervoor dat de website van Flinders goed blijft functioneren en aansluit bij de wensen van de klant. Heb je een suggestie voor verbetering van de site, mail deze naar ons en Eelco pakt het op. Favoriete product: Fork vloerlamp (Diesel).

Danny Spijker

Danny Spijker Junior Webdeveloper

Danny heeft vorig jaar de opleiding Applicatieontwikkelaar afgerond en heeft in de tussentijd werkervaring opgedaan in de ICT. Al snel viel zijn oog op het snelgroeiende bedrijf Flinders. Hij is werkzaam als webdeveloper en zorgt dat de website, webshop en app op rolletjes lopen. Favoriete product: Coconut stoel (Vitra).

Boudewijn de Groot

Boudewijn de Groot Coördinator Retouren

Als coördinator retouren houdt Boudewijn zich bezig met het organiseren en verbeteren van het retourproces. Hiervoor studeerde hij Logistics Engineering aan de Hogeschool van Amsterdam. Surfen, snowboarden en hiken doet hij graag. Favoriete product: Ro JH1 Chair loungestoel (Fritz Hansen).

Jochem Mertens

Jochem Mertens Distributiemanager

Jochem bewaakt alle processen die in het Flinders Magazijn plaatsvinden. Zo zorgt hij ervoor dat orders op tijd bij klanten arriveren en dat we constant blijven verbeteren op het gebied van kwaliteit en on time delivery. Als Jochem niet aan het werk is, volleybalt hij graag in de zaal of op het strand. Favoriete product: EA 124 loungestoel (Vitra).

Kay de Vries

Kay de Vries Teamleider Logistiek

Kay coördineert alle leveringen en verzendingen van Flinders. Hij zorgt dat de producten in het magazijn op de juiste plek liggen en op tijd bij hun nieuwe eigenaar arriveren. Favoriete product: Organic Chair (Vitra).

Timothy de Boer

Timothy de Boer Teamleider Logistiek

Timothy is werkzaam als Teamleider Inbound. Hij is verantwoordelijk voor alles rondom de binnenkomende zendingen bij Flinders. Na zijn opleiding Logistiek & Economie heeft hij ervaring opgedaan in de logistieke branche bij onder andere Schiphol (luchtvracht). In zijn vrije tijd voetbalt en snowboardt hij graag. Favoriete product: Luxembourg schommelstoel (Fermob).

Igior Bjorn Sallons

Igior Bjorn Sallons Medewerker Logistiek

Igior gaat meteen aan de slag zodra jouw bestelling binnenkomt. Hij staat er persoonlijk voor in dat het designproduct zo snel mogelijk en in goede staat jouw kant op komt. Favoriete product: I11umin hanglamp (Dyberg Larsen).

Yannick Archibald

Yannick Archibald Medewerker Logistiek

Yannick werkt fulltime bij Flinders. In het magazijn zorgt hij er elke dag weer voor dat je bestelling in goede staat en op tijd bij jou thuis wordt afgeleverd. In z'n vrije tijd fitnesst Yannick graag. Favoriete product: About a Stool AAS32 barkruk (HAY).

Bilal Assakali

Bilal Assakali Medewerker Logistiek

Bilal helpt mee in het magazijn. Hij zorgt ervoor dat alle producten netjes worden ingepakt en verstuurd. Favoriete product: Eames Lounge Chair (Vitra).

Sipke Smits

Sipke Smits Medewerker Logistiek

Sipke werkt op zijn vrije middagen in het magazijn van Flinders. Zijn motto: "het huis waarin je woont, maakt degene die jij bent". Sipke is bezig aan zijn derde jaar op het VMBO-T in de richting Economie. Als hij niet bij ons werkt, voetbalt hij graag. Favoriete product: al het Beddengoed (Snurk).

Tijs Knerf

Tijs Knerf Medewerker Logistiek

Tijs heeft bij Flinders een functie gevonden die perfect aansluit op zijn opleiding aan de HvA: Logistics Engineering. Om inzicht te krijgen in de praktijk, werkt Tijs een aantal dagen per week in het magazijn. Hier is hij bezig met orders 'picken', inpakken en klaarzetten voor verzending. Favoriete product: Plastics bank (Kartell).

Patrick Kuijt

Patrick Kuijt Medewerker Logistiek

Heb je iets besteld bij Flinders? Grote kans dat Patrick ervoor zorgt dat het pakketje netjes bij jou aankomt. Als Medewerker Logistiek pakt hij bestellingen in en zorgt dat ze op tijd worden verzonden. Favoriete product: Original zitzak (Fatboy).

Mees Buschman

Mees Buschman Medewerker Logistiek

Mees begint volgend jaar aan een ICT-opleiding. Tot die tijd werkt hij vijf dagen per week in het Flinders magazijn, waar hij orders pickt, bestellingen inpakt en zorgt dat deze naar de juiste klant verstuurd worden. De interesse in design heeft hij overgenomen van zijn vriendin: die is gek op de producten van HAY. Favoriete product: Hee Lounge Chair (HAY).

Octa Maail

Octa MaailMedewerker Logistiek

Octa is werkzaam als Medewerker Logistiek bij Flinders. Sinds kort is hij ook verantwoordelijk voor de retouren die binnenkomen en ondersteunt hij onze retourenspecialist. In z’n vrije tijd gamet hij regelmatig, spreekt hij af met vrienden en brengt hij graag tijd door met zijn dochtertje. Favoriete product: Eames Lounge chair fauteuil Santos Palisander (Vitra).

Floor van Kuijk

Floor van Kuijk Medewerker Logistiek

Floor werkt als Medewerker Logistiek bij Flinders. Hij heeft werkervaring opgedaan in het magazijn bij onder andere Marks & Spencer, Urban Outfitters en HANOS. Hij is groot fan van muziek en speelt graag in metal bandjes waarmee hij op pad gaat in de weekenden. Favoriete product: About a Chair AAC22 (HAY).

Mick Piersma

Mick Piersma Medewerker Logistiek

Mick is werkzaam in het magazijn van Flinders en ondersteunt het logistieke proces van begin tot eind. Hij heeft bij verschillende bedrijven ervaring opgedaan in het magazijn. In zijn vrije tijd brengt hij graag tijd door met zijn hardrockband. Favoriete product: Point Stonewashed poef (Fatboy).

Bob Krijger

Bob Krijger Medewerker Logistiek

Bob verwerkt alle bestellingen die (online) binnenkomen via onze Flinders websites. Als magazijnmedewerker zorgt hij ervoor dat deze bestellingen worden ingepakt zodat ze door onze transporteurs kunnen worden bezorgd. In zijn vrije tijd hockeyt en tennist hij graag. Favoriete product: Chewbacca dekbedovertrek (Snurk).

Philly Akihary

Philly Akihary Medewerker Logistiek

Philly gaat direct met je bestelling aan de slag zodra deze bij Flinders binnenkomt. Hiervoor heeft hij al enige ervaring opgedaan op verschillende plekken als magazijnmedewerker. Grafisch tekenen is een van zijn favoriete hobby's. Favoriete product: Nijntje tafellamp groot (Mr Maria).

Sherwin Ustasia

Sherwin Ustasia Medewerker Logistiek

Sherwin is werkzaam in het magazijn. Hij ontvangt goederen, registreert ze en slaat ze vervolgens op. Ook pickt hij de orders en maakt de pakketjes verzendklaar. Uiteindelijk zorgt hij ervoor dat alle pakketjes op het juiste adres worden bezorgd. In zijn vrije tijd doet hij graag aan motorsport. Favoriete product: Bella Coffee salontafel (Hay).

Naar boven