Flinders Cafés

Flinders Cafés

Flinders heeft twee Flinders Cafés. Je kunt hier niet alleen heerlijk en gezond eten, maar ook het hele interieur ter plekke aanschaffen via de aanwezige tablets. Flinders Café maakt gebruik van veel biologisch ambachtelijke kwaliteitsproducten. Zo is alle vis op de kaart MSC gecertificeerd en het vlees van duurzame kwaliteit. Ook staan er veel vegetarische opties op het menu. We hebben een Flinders Café in Groningen en Hilversum.

Lunch, borrel & diner

Het Flinders Café is er voor stelletjes die genieten van een mooi diner en kwaliteitswijnen, studenten die laat ontbijten (tot 16.30), zzp-ers die gebruik maken van de gratis wifi-en en ouders met kids die we goede faciliteiten bieden (kinderstoelen, kleurplaten, kinderkaart). Eigenlijk voor iedereen die houdt van duurzame kwaliteit. Kies voor heerlijke restaurantgerechten met bijvoorbeeld een Black Angus Steak, pulled porc, mosselen met IPA bier van Brouwerij 't IJ of een quinoarisotto. Met de lunch bieden we een rijke variatie aan sandwiches met brood van 't Vlaamsch Broodhuys en lekkere salades.

Flinders Café

Wijnkaart & speciaalbier

Flinders Café is niet alleen een plek om uitgebreid of snel te lunchen of dineren, maar ook om gewoon lekker wat te drinken. De wijn is van goede kwaliteit en kun je veelal per glas bestellen. Je hebt keuze uit tal van speciaalbieren van onder meer Texels, Brouwerij 't IJ, Martinus en Bax bier. Voor liefhebbers van speciale drankjes heeft Flinders Cafe onder meer een GinTonic kaart, Bloody Mary's, Scroppino's en huisgemaakte Limoncello.

Locaties Flinders Cafés

Flinders Café Hilversum

Kerkbrink 2
1211 BX Hilversum

(T) 035 - 6233361
(E) hilversum@flinderscafe.nl

Openingstijden

Ma-di: 10.00 - 18.00 uur
Wo-zo: 10.00 - 23.00 uur.

Hilversum

Flinders Café Groningen

Nieuweweg 2/Schuitendiep 54
9711 TD Groningen

(T) 050 - 7370242
(E) schuitendiep@flinderscafe.nl

Openingstijden 

Do-za : 11.00 uur - 2.00 uur
Zo-Wo: 11.00 uur - 1.00 uur

 Groningen

 

 

Naar boven