Neri & Hu

Neri & Hu is in 2004 opgericht door de partners Lyndon Neri en Rossana Hu. Samen hebben zij een interdisciplinair architectuurontwerpbedrijf dat zich bevindt in Shanghai. Zij leveren diensten op het gebied van architectuur, interieur, masterplanning, grafische vormgeving en planning. Dit designlabel heeft een multicultureel team met medewerkers die in totaal meer dan dertig verschillende talen spreken. Deze diversiteit versterkt de visie en zorgt ook voor een enorme variëteit aan de mooiste ontwerpen.

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-28 van 28 producten Sorteren op 1-28 van 28 producten Terug naar boven

Shanghai als hoofdkantoor voor Neri & Hu

Neri & Hu houdt zich erg bezig met wat nu speelt en met innovatieve ontwerpen. Het kantoor van het designlabel zit niet voor niets in Shanghai. Deze wereldstad worde namelijk beschouwd als een nieuwe wereldwijde grens. Op deze manier zit Neri & Hu in het centrum van de hedendaagse chaos. De culturele, stedelijke en historische contexten van deze wereldstad dienen als vertrekpunt voor de architectonische verkenningen die bij elk project centraal staan. Doordat er tegenwoordig meer problemen met betrekking tot gebouwen zijn dan vroeger daagt de prakrijk traditionele grenzen van architectuur uit om andere complementaire disciplines op te nemen.

Designlampen van Neri & Hu

Naast dat het duo Neri & Hu bekend staat om architectuur, ontwerpen ze ook veel verlichting. Het ontwerpen van verlichting, maar ook van de andere ontwerpen gebeurd altijd pas na uitgebreid onderzoek. Bij elk ontwerp wordt er eerst kritisch onderzoek gedaan naar de specifieke kenmerken van programma, site, functie en geschiedenis. Op basis van zo’n onderzoek wil Neri & Hu haar werk verankeren aan de dynamische interactie van ervaring, detail, materiaal, vorm en licht. Deze werkwijze leidt tot bijzondere ontwerpen voor onder andere Artemide, Moooi en ClassiCon. Een bijzonder ontwerp is de nh1217 hanglamp 140 voor Artemide. Deze straalt zowel eenvoud als luxe uit en past in elk interieur. Een heel uitgesproken ontwerp is de Emperor hanglamp voor Moooi. Deze heeft een bijzonder patroon en een opvallend rode kleur.

Neri & Hu bij Flinders

Flinders is officieel dealer van alle producten van Neri & Hu. We hebben over het algemeen veel op voorraad waardoor we snel kunnen leveren. Daarnaast is het mogelijk om de bestelling in de avond of in het weekend te laten bezorgen. Ben je op zoek naar een specifiek product van Neri & Hu en staat deze niet op onze website? Bel dan onze klantenservice via 020 - 3030 630 (elke werkdag van 09:00 tot 21:00 uur en in het weekend van 09:00 tot 18:00 uur) of neem contact met ons op via chat of e-mail. We staan graag voor je klaar.