De start van Francisco Gomez Paz als ontwerper

Francisco Gomez Paz is in 1975 geboren in Argentinië. Nadat hij Industrial Design aan de Universidad Nacional de Cordoba studeerde, verhuisde hij naar Milaan. Hier volgde hij in 1998 een master in Design aan de Domus Academy. Na zijn studies heeft hij zijn eigen ontwerpstudio geopend in Milaan en is hij aan de slag gegaan met het ontwerpen voor toonaangevende bedrijven als Artemide, Olivetti en Sector. Francisco Gomez Paz wordt gedreven door zijn eigen nieuwsgierigheid, de kennis van technologie en materialen en een zeer experimentele mentaliteit. Deze eigenschappen vind je ook terug in zijn ontwerpen.

Francisco Gomez Paz voor Luceplan

Luceplan is een designlabel dat al sinds 1978 designlampen ontwerpt. Een van de ontwerpers voor dit merk is Francisco Gomez Paz. Een bekende collectie die hij voor dit merk heeft ontworpen, is de Mesh collectie. Deze collectie bestaat uit hang- en plafondlampen die gemaakt zijn van kunststof en staal. Deze lamp is een echt statement in de ruimte en zet alleen wat jij wilt in de spotlight. De lamp kan je namelijk in zijn geheel verlichten, maar je kunt er ook voor kiezen om bepaalde secties te verlichten. Op deze manier heb je altijd de juiste dosis verlichting. Een heel andere lamp die hij heeft ontworpen, is de Illusion wandlamp LED. Deze lamp straalt een bepaalde eenvoud uit waardoor hij geschikt is voor in elke ruimte.

Francisco Gomez Paz bij Flinders

Flinders is officieel dealer van alle producten van Francisco Gomez Paz. We hebben over het algemeen veel op voorraad waardoor we snel kunnen leveren. Daarnaast is het mogelijk om de bestelling in de avond of in het weekend te laten bezorgen. Ben je op zoek naar een specifiek product van Francisco Gomez Paz en staat deze niet op onze website? Bel dan onze klantenservice via 020 - 3030 630 (elke werkdag van 09:00 tot 21:00 uur en in het weekend van 09:00 tot 18:00 uur) of neem contact met ons op via chat of e-mail. We staan graag voor je klaar.