Edward van Vliet

Edward van Vliet behoort tot het selecte groepje ontwerpers dat in de loop der jaren blijft boeien. Nadat hij was afgestudeerd aan de Design Academy Eindhoven richtte hij in 1990 zijn eigen designstudio op. Vandaag de dag heeft deze designstudio verschillende mensen in dienst die werken aan projecten in de hospitality, kantoorbranche en particuliere designbranche. Edward van Vliet ontwerpt daarnaast zelf verscheidene designs voor de designbranche. Hierbij werkt hij samen met gerenommeerde labels zoals Moooi Carpets en &tradition.

Sorteren op

1-25 van 25 producten

Bruggenbouwer van het eerste uur

De ontwerpen van Edward van Vliet herken je uit duizenden: ze worden gekenmerkt door een bonte mix van contrasterende materialen en prints. In dit geheel is er plek voor invloeden vanuit verschillende hoeken: elementen uit de Westerse designtraditie worden moeiteloos gecombineerd met meer hightech elementen, invloeden uit het Midden-Oosten, Afrika en Azië en natuurlijke materialen. Door invloeden vanuit verschillende hoeken te combineren met echt vakmanschap ontstaan unieke designproducten die bruggen bouwen tussen verscheidene culturen en tijdperken.

Edward van Vliet bij Flinders

Flinders is officieel dealer van alle producten van Edward van Vliet. Wij hebben veel op voorraad en kunnen over het algemeen snel leveren. Daarnaast proberen wij je altijd de laagste prijs te bieden. Ben je op zoek naar een specifiek product van Edward van Vliet en staat deze niet op onze website? Bel dan onze klantenservice via 020 - 3030 630 (elke werkdag van 09:00 tot 22:00 uur en in het weekend van 09:00 tot 18:00 uur) of neem contact met ons op via chat of e-mail. Wij staan graag voor je klaar.    

Naar boven