Naar boven
Sorteren op

1-17 van 17 producten

Maatschappelijk betrokkenheid van Carlotta de Bevilacque

Haar mentaliteit is een mix van humanisme en wetenschap gericht op een sociale en innovatieve onderneming. Carlotta de Bevilacqua onderzoekt alle facetten van licht die in verband staan met het fysiologische en psychologische welzijn van de mens en introduceert nieuwe kwaliteitsnormen op het gebied van prestatie- en consumptiereductie ten behoeve van alle levende wezens en de planeet. Sinds 2001 is ze hoogleraar aan de Design Faculteit van de Polytechnische Universiteit in Milaan en gastprofessor op een aantal Italiaanse en internationale academische instellingen. Ze levert een belangrijke bijdrage aan congressen en workshops die verandering in de hedendaagse samenleving en het bedrijfsleven onderzoeken.

Carlotta de Bevilacque voor Artemide

Carlotta de Bevilacque is een van de belangrijkste vertegenwoordigers van design en van de moderne bedrijfsvisie van Artemide. Ze is zelfs de vicepresident en CEO van het verlichtingsmerk. De lampen van Artemide zijn van vooruitstrevende kwaliteit, functioneel en prachtig vormgegeven. Een bekende collectie die Carlotta de Bevilacque heeft ontworpen voor Artemide is de Empatia collectie. Deze lampen zijn grotendeels gemaakt van geblazen glas en hebben een ronde vorm. De lamp is een technisch wondertje door de combinatie van het geblazen glas en de nieuwste LED technieken. Het licht wordt prachtig verdeeld door de diffuser van Murano-glas die zorgt voor mooie verlichting op de momenten dat jij daar behoefte aan hebt.

Carlotta de Bevilacqua bij Flinders

Flinders is officieel dealer van alle producten van Carlotta de Bevilacqua. We hebben over het algemeen veel op voorraad waardoor we snel kunnen leveren. Daarnaast is het mogelijk om de bestelling in de avond of in het weekend te laten bezorgen. Ben je op zoek naar een specifiek product van Carlotta de Bevilacqua en staat deze niet op onze website? Bel dan onze klantenservice via 020 - 3030 630 (elke werkdag van 09:00 tot 21:00 uur en in het weekend van 09:00 tot 18:00 uur) of neem contact met ons op via chat of e-mail. We staan graag voor je klaar.

 

Flinders klanten beoordelen de producten van Carlotta de Bevilacqua gemiddeld met 10 van de 10 sterren. Dit gemiddelde is opgebouwd uit 2 beoordelingen.