Ferm Living Octopus muziekmobiel
Binnen 1 week
 
€ 27
 
Vragen of scherpe aanbieding?

Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Neem hiervoor, of al jouw overige vragen, contact op met klantadvies.

Ferm Living Octopus muziekmobiel

Omschrijving

Dit is de Ferm Living Octopus muziekmobiel.

Een goede slaap is voor je kind goud waard. En in slaap vallen gaat makkelijker met het vertederende deuntje van de Ferm Living Octopus muziekmobiel. Misschien komt het deuntje je wel bekend voor, want deze mobiel speelt het klassieke Wiegenlied van Brahms. Generaties kleintjes vielen al luisterend hiernaar zo in slaap. Bijkomend voordeel: de Ferm Living Octopus muziekmobiel ziet er ook ontzettend gezellig uit.

De Ferm Living Octopus muziekmobiel is 12 centimeter breed en 30 centimeter hoog. De mobiel is gemaakt van 100% katoen en gevuld met polyester. In de octopus bevindt zich het muziekapparaat, maar het geluid is niet te zacht. Uiteraard is de muziekmobiel CE getest, dus naar de standaarden van de EU. Deze muziekmobiel maak je schoon met een vochtige doek.

Zoek je naast de Octopus muziekmobiel van Ferm Living een andere muziekmobiel van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Ferm Living. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over de Octopus muziekmobiel, contacteer dan gerust onze klantenservice.

Specificaties

Merk Ferm Living
Afmetingen (b) 12.00 x (h) 30.00 cm
Ruimte Alleen geschikt voor binnen
Materiaal Katoen
Garantie 1 jaar
Herkomst Denemarken
Opmerking Inclusief vulling.

Sfeerafbeeldingen

Ferm Living Octopus muziekmobiel

Klantenreviews

Sinds we deze mobiel hebben, valt de kleine zo in slaap. En is helemaal dol op octopussen. Wist u dat het hele intelligente dieren zijn?
Een blije klant 10 juni 2015
Toon meer producten Toon minder producten
Naar boven