Naar boven
Sorteren op

1-1 van 1 producten

Nuuck: nostalgische luxe

Nuuck vindt dat iedereen luxe in huis verdient. Het soort luxe waarbij je niet alleen comfortabel voelt, maar ook volledig mee tot rust komt. De producten van Nuuck zijn betaalbaar en sluiten aan op de laatste trends. Toch vind je in deze ontwerpen een knipoog naar het verleden. Dit resulteert niet alleen in een hedendaags ontwerp, maar zorgt ook nog eens voor een goede portie nostalgie. Nuuck is gefascineerd door ambacht en het vak van de meubelmaker en staat daarbij in direct contact met de natuur. Natuur en omgeving staan bij Nuuck hoog in het vaandel. Dat is ook niet zo gek als je je bedenkt dat de naam Nuuck verwijst naar de hoofdstad van Groenland, Nuuk. Onder de grote dikke pakken en lagen van sneeuw en ijs, waar Groenland om bekend staat, bevindt zich een wonderschone natuur. Om die te kunnen behouden, werkt Nuuck hoofdzakelijk met duurzame en herbruikbare materialen om de aarde zo min mogelijk te belasten.

Firma meubels van Nuuck voor firma’s en in huis

De Firma collectie sluit naadloos aan op de kernwaarden van Nuuck. In de Firma collectie zie je de dat de passie voor ambacht de hoofdrol speelt. De meubels uit deze collectie zijn gemaakt door gekwalificeerde vaklieden en dat zie en voel je terug. Voor de productie van deze producten is gebruikgemaakt van hoogwaardige materialen. Zo is al het hout wat gebruikt is voor deze collectie FSC-gecertificeerd. In deze collectie zie je de knipoog naar het verleden duidelijk in de grijze kleur en in de eenvoudige vormen. Het gelakte hout brengt de meubels in balans en voegt warmte toe. Dat zie je goed terug in de Firma kast. Deze kast heeft het ontwerp en de vorm van een jaren 60 kast met open en gesloten vakken. Deze wordt nieuw leven ingeblazen door de lichtgrijze push-to-open deuren en het gebruik van een lichtere houtafwerking.

Nuuck Firma bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Nuuck. Dat betekent dat wij alle producten uit de Nuuck Firma collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Nuuck
Filters
Subcategorie
Productsoort
Prijs
>>
<<
   
Update
Kleur
Op voorraad