Naar boven

Normann Copenhagen tafelkleden

Met een van de Normann Copenhagen tafelkleden weet je zeker dat je goed zit. De patronen zijn speels en verrassend. Hierdoor kun je goed zien dat het tafelkleed van Normann Copenhagen is. Het Geluk Amsterdam tafelkleed 140x270 van Normann Copenhagen is een rood kleed met grote witte stippen erop. De kwaliteit is goed en het tafelkleed is gemaakt van 100% katoen. Zo kun je lang genieten van je aankoop. Het leuke aan dit tafelkleed is wel dat hij heel functioneel is. Door de kleuren en het patroon is dit tafelkleed niet seizoensgebonden. Zo kun je het hele jaar door genieten van een mooi gedekte tafel. Benieuwd naar de andere Normann Copenhagen tafelkleden? Laat je dan verrassen door de andere tafelkleden die een aanvulling zijn voor welke tafel dan ook.

Deens design van Normann Copenhagen

Jan Andersen en Poul Madsen besloten in 1999 het designmerk Normann Copenhagen op te richten. De reden hierachter was dat ze een verschil wilden maken in de huidige designwereld. Het Deense designmerk staat bekend om hun prachtige producten. Het begon met een klein winkeltje, maar inmiddels is Normann Copenhagen enorm gegroeid tot een merk waar we niet meer omheen kunnen en willen. Bij Normann Copenhagen vind je een collectie met unieke designmeubels, verlichting en woonaccessoires. Alle producten hebben gemeen dat ze speelse en verrassende invloeden hebben. Hieraan kun je zien dat ze van Normann Copenhagen zijn. Het is een zeer geliefd merk bij Flinders. Het Prost Berlin tafelkleed 140x270 is een gewild tafelkleed. De kleine stippen zorgen voor een sfeervolle beleving. Door het gebruik van wit en blauw is het een heerlijk zomerse kleedje.

Normann Copenhagen tafelkleden met een vermakelijk design

Vroeger besteden mensen veel tijd aan het dekken van de tafel als ze bezoek kregen. Meestal waren de vrouwen urenlang bezig om te zorgen dat alles perfect was. Zelfs als er geen bezoek kwam, zag de tafel er helemaal in orde uit. Helaas is dit aan het veranderen, want mensen hechten minder waarde aan het dekken. Normann Copenhagen vindt dit heel jammer en besloot tafelkleden te ontwerpen waardoor mensen weer enthousiast raken. Om te zorgen dat mensen weer zin krijgen om de tafel te dekken, moesten ze met een serie buitengewone kleden komen. Het Kampai Tokyo tafelkleed 140x270 van Normann Copenhagen maakt je meteen enthousiast. Het vrolijke patroon gemixt met de heldere blauwe kleur valt meteen op. Met plezier neem je plaats aan tafel en geniet je de hele avond.

Normann Copenhagen tafelkleden bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Normann Copenhagen. Dat betekent dat wij alle Normann Copenhagen tafelkleden kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Normann Copenhagen