Naar boven

Normann Copenhagen Swell

De Normann Copenhagen Swell collectie bestaat uit de meest comfortabele banken en fauteuils. Wanneer je de Swell bank 2-zits voor het eerst onder ogen krijgt, word je waarschijnlijk overvallen door een gevoel van enthousiasme. Het ontwerp van deze bank is dankzij de ronde vormen namelijk heel speels terwijl het tegelijkertijd wel als minimalistisch door kan gaan. Volgens ontwerper Jonas Wagell is dit precies de bedoeling. Hij houdt van minimalistisch design, maar mist daarin wel vaak een ‘persoonlijke touch’ van de ontwerper. Daarom maakt hij zelf ‘expressief minimalisme’ dat vaak gepaard gaat met humor. Hoewel de Swell bank 2-zits zelf misschien niet heel grappig is, moeten wij wel een beetje lachen om zijn inspiratiebron voor de Normann Copenhagen Swell collectie: rijzend brooddeeg.

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Over Normann Copenhagen

Normann Copenhagen wil je elke keer weer laten verrassen door je kennis te laten maken met originele en innovatieve producten met het kenmerkende tijdloze, minimalistische design. Oprichters Jan Andersen en Poul Madsen hebben de afgelopen jaren telkens weer het assortiment enorm weten uit te breiden met buitengewoon mooie ontwerpen. In het assortiment vind je bijvoorbeeld banken, hanglampen, spiegels en vloerkleden. Eigenlijk alles wat je nodig hebt om je woning compleet in te richten. Inmiddels is dit Deense designlabel in al meer dan tachtig landen actief. Zo zijn ze ook niet meer weg te denken uit de hedendaagse designmarkt. Wil je meer van deze collectie zien? Bekijk dan bijvoorbeeld de collectie banken van Normann Copenhagen.

Normann Copenhagen Swell: een maatje groter of kleiner?

Gelukkig is de Swell bank 2-zits niet het enige item uit de Normann Copenhagen Swell collectie met zo’n comfortabele ronde zitting. Afhankelijk van jouw wensen kun je deze bank in een maatje groter of kleiner bestellen. Wanneer je een bank met meer ruimte wilt, is de Swell bank 3-zits voor jou de perfecte optie. Voor een kleine Swell moet je bij de Swell fauteuil wezen. Met zijn bescheiden afmetingen is hij ideaal voor in een kleiner appartementje. Je kunt hem daarnaast ook heel mooi gebruiken als aanvulling op één van de twee Swell banken. Zo maak jij jouw eigen Swell loungeset en creëer je een fraai geheel in jouw woonruimte.

Normann Copenhagen Swell bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Normann Copenhagen. Dat betekent dat wij alle producten uit de Normann Copenhagen Swell collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.