Naar boven

Normann Copenhagen snijplanken

Met de collectie Normann Copenhagen snijplanken wordt het koken een stuk leuker. De meeste snijplanken hebben geen buitengewoon design. Plastic planken berg je op tot je ze echt nodig hebt en dan haal je ze tevoorschijn. Voor de Normann Copenhagen snijplanken is dat absoluut niet het geval. Deze snijplanken willen en mogen gezien worden. De Part Snack snijplank van Normann Copenhagen is de kleinste uit de serie snijplanken. Zoals de naam al verklapt, is dit een ideaal formaat om snacks op klaar te maken. Bereid wat hapjes, zoals toastjes met een lekkere topping en je bent al klaar. Het is namelijk ook heel leuk om op deze plank de snacks te serveren. Benieuwd naar andere snijplanken uit deze collectie? Ontdek welke opties bij jou in de smaak vallen.

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Deens design van Normann Copenhagen

Normann Copenhagen is een Deens designlabel dat opgericht is door Jan Andersen en Poul Madsen. Normann Copenhagen is begonnen als klein winkeltje in 1999. Inmiddels is het uitgegroeid tot een groot en populair merk dat niet gemist kan worden. Bij Normann Copenhagen streven ze ernaar om een verschil te maken in de huidige designwereld. Dit doen ze door unieke en hoogwaardige producten te produceren. De ontwerpers creëren telkens weer de mooiste items. Het assortiment van Normann Copenhagen kun je verder herkennen aan de verbazingwekkende en speelse invloeden. Normann Copenhagen verkoopt verlichting, designmeubels en veel woonaccessoires. Het is een gewild merk bij Flinders en wij zijn blij om officieel dealer te zijn van Normann Copenhagen.

Stijlvolle Normann Copenhagen snijplanken

Normann Copenhagen heeft vier soorten snijplanken ontworpen. Zo is er voor verschillende etenswaren de juiste plank om dit op te bereiden. Wel zo makkelijk. De Normann Copenhagen Part Meat snijplank is speciaal ontworpen om vlees op te snijden. De groeven in de snijplank zijn er niet alleen voor het design. Deze hebben daadwerkelijk een functie: ze zorgen ervoor dat het oppervlak hygiënisch en prettig in gebruik is. De stoere plank laat je gerust liggen op het aanrecht en helpt je regelmatig bij het bereiden van jouw avondmaaltijden. Je kunt het eten ook gerust op de snijplank serveren. Welke snijplank heeft jouw voorkeur?

Normann Copenhagen snijplanken bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Normann Copenhagen. Dat betekent dat wij alle Normann Copenhagen snijplanken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.