Naar boven

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Deens design van Normann Copenhagen

Normann Copenhagen staat bekend om zijn prachtige design. Van glazen en kussens tot verlichting en banken: dankzij de speelse en verrassende kijk op design is elk product uniek. Normann Copenhagen werd in 1999 opgericht door Jan Andersen en Poul Madsen met als doel om een verschil te maken in de designwereld. Het begon met een klein winkeltje, maar in 2005 verhuisde Normann Copenhagen naar een oud bioscoopgebouw van maar liefst 1700 m2. De ‘Flagship Store’ was een feit. Naast prijzen voor de hippe winkel heeft Normann Copenhagen sinds 2002 al meer dan 40 awards op haar naam gezet voor productdesign.

Heerlijke Normann Copenhagen schommelstoelen

Wil je graag een momentje voor jezelf? Dan biedt een van de Normann Copenhagen schommelstoelen de ideale zitmogelijkheid voor jou. De Normann Copenhagen Era Rocking Chair Low schommelstoel is hier een mooi voorbeeld van. Een stoel vol nostalgie, maar tegelijkertijd is hij toch ook bij de tijd. Deze schoonheid is verkrijgbaar in talloze opties waardoor je hoe dan ook een geschikte variant kunt vinden. Misschien ga je liever voor een hogere variant? Dan is de Normann Copenhagen Era Rocking Chair High schommelstoel wat voor jou. De hoge kwaliteit van deze Normann Copenhagen schommelstoelen zorgt ervoor dat je jarenlang kunt genieten van deze beauty’s. Hij gaat niet voor niets meerdere generaties mee. Ben je niet per se op zoek naar een schommelstoel met armleuningen? Bekijk dan de Normann Copenhagen Form Rocking Chair schommelstoel met eiken onderstel. Een comfortabele stoel die voor elk interieur een aanvulling vormt.

Normann Copenhagen schommelstoelen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Normann Copenhagen. Dat betekent dat wij alle Normann Copenhagen schommelstoelen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Normann Copenhagen schommelstoel en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een schommelstoel van Normann Copenhagen, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.