Normann Copenhagen Rope

Een Normann Copenhagen Rope bank kan je volledig naar je eigen smaak aanpassen. Met de Rope collectie van Normann Copenhagen wilde ontwerper Hans Hornemann een minimalistische, modulaire sofa creëren. De collectie bestaat uit vijftien verschillende modules waarmee je zelf jouw perfecte bank kan samenstellen. Daarnaast kan je kiezen uit vier verschillende stofsoorten en elke stofsoort is weer leverbaar in talloze kleuren. Je kan dus volledig uitpakken met een gekleurde hoekbank als de Normann Copenhagen Rope Chaise Longue bank, of het juist subtiel houden met een kleine pastelkleurige bank. Slaat de keuzestress al een beetje toe? Geen zorgen, het team van Flinders helpt je graag met het samenstellen van jouw droombank. 

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Deens design van Normann Copenhagen

Normann Copenhagen staat bekend om zijn prachtige design. Van glazen en kussens tot verlichting en banken: dankzij de speelse en verrassende kijk op design is elk product uniek. En dat zie je zeker ook terug in de Normann Copenhagen Rope collectie. Normann Copenhagen werd in 1999 opgericht door Jan Andersen en Poul Madsen met als doel om een verschil te maken in de designwereld. Het begon met een klein winkeltje, maar in 2005 verhuisde Normann Copenhagen naar een oud bioscoopgebouw van maar liefst 1700 m2. De ‘Flagship Store’ was een feit. Naast prijzen voor de hippe winkel heeft Normann Copenhagen sinds 2002 al meer dan 40 awards op haar naam gezet voor product design.

Elegante Normann Copenhagen Rope

De inspiratie voor de Normann Copenhagen Rope collectie haalde Hans Hornemann uit klassiek meubeldesign. Dit is bijvoorbeeld goed te zien in de biezen die de rand van de banken vormen, die op een elegante manier de bank net iets extra’s geven. Kijk maar eens naar de Rope bank 2-zits van Normann Copenhagen. Deze versie bestaat uit twee modules. De bank heeft een breedte van 210 centimeter, een diepte van 86 centimeter en een hoogte van 67 centimeter. Wil je een grotere bank? Dan voeg je eenvoudig een middenstuk toe en voilà, je hebt een Normann Copenhagen Rope bank 3-zits. Het middenstuk is 86 centimeter lang, wat de totale lengte van de 3-zits 296 centimeter maakt. Een flinke eyecatcher dus!

Een blokje om

Met vijftien verschillende modules kon het natuurlijk niet uitblijven dat je met de Normann Copenhagen Rope ook een hoekbank kan maken. De Normann Copenhagen Rope hoekbank small bestaat bijvoorbeeld uit twee eindmodules en een hoekmodule. De bank is zowel qua lengte als diepte 191 centimeter. Dit maakt deze bank ideaal voor een kleinere woonkamer, waar je op deze manier toch groots kan uitpakken met zitruimte. Het je een grote woonkamer, dan is de Normann Copenhagen Rope hoekbank large een mooie hoekbank voor jou. Alle modules hebben een frame van gelakt hout en staat op zeer lage pootjes (1,5 centimeter), waardoor de bank bijna tot de grond komt. De vulling is gemaakt van hoogwaardig polyurethaanschuim, waardoor de bank lekker zacht zit en een lange levensduur heeft. De Modules van Normann Copenhagen Rope collectie kunnen bekleed worden met vele verschillende stoffen of met leer. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Normann Copenhagen Rope bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Normann Copenhagen. Dat betekent dat wij alle Normann Copenhagen Rope banken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar specifieke Normann Copenhagen Rope bank en staan deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Normann Copenhagen Rope bank, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.