Naar boven

Normann Copenhagen peper- en zoutstellen

De Normann Copenhagen peper- en zoutstellen zijn niet zomaar ideale keukenhulpjes, maar stuk voor stuk mooie accessoires voor in je keuken of op de eettafel. Wij kunnen je vast verklappen, deze mogen absoluut niet ontbreken in jouw huis. Een snufje peper hier en een snufje zout daar. Wel zo handig voor tijdens het koken, of als je heerlijk aan het genieten bent van je favoriete gerecht. Peper en zout zorgen toch vaak voor net dat beetje extra smaak aan je eten. Een van de Normann Copenhagen peper- en zoutstellen komen daarom zeer goed van pas. Wij zeggen vast: eet smakelijk!  

Sorteren op

1-1 van 1 producten

Deens design van Normann Copenhagen

Normann Copenhagen staat bekend om zijn prachtige design. Van glazen en kussens tot verlichting en banken: dankzij de speelse en verrassende kijk op design is elk product uniek. Normann Copenhagen werd in 1999 opgericht door Jan Andersen en Poul Madsen met als doel om een verschil te maken in de designwereld. Het begon met een klein winkeltje, maar in 2005 verhuisde Normann Copenhagen naar een oud bioscoopgebouw van maar liefst 1700 m2. De ‘Flagship Store’ was een feit. Naast prijzen voor de hippe winkel heeft Normann Copenhagen sinds 2002 al meer dan 40 awards op haar naam gezet voor productdesign.

De vriendelijke Normann Copenhagen peper- en zoutstellen

Ze zijn niet alleen vriendelijk tegen jou, maar ook tegen elkaar. Deze Normann Copenhagen peper- en zoutstellen gaan al een behoorlijke tijd met elkaar om. En dat is te zien! Ze beginnen steeds meer op elkaar te lijken: het Normann Copenhagen Friends peper- en zoutstel. Deze peper- en zoutstellen van Normann Copenhagen hebben dezelfde broek, pet en kapsel. Ze lijken misschien wel iets te veel op elkaar. Want hoe ga je ze nu van elkaar onderscheiden? Dat is heel makkelijk, want een van de vrienden heeft een hesje aan. Het vaatje voor de peper heeft drie strooigaten, terwijl het vaatje voor het zout vijf strooigaten heeft. Handig om te weten: ze kunnen de vaatwasser aan.

Normann Copenhagen peper- en zoutstellen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Normann Copenhagen. Dat betekent dat wij alle Normann Copenhagen peper- en zoutstellen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek Normann Copenhagen peper- en zoutstel en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een peper- en zoutstel van Normann Copenhagen, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Normann Copenhagen