Naar boven

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Normann Copenhagen design

1999 was het jaar waarin Jan Andersen en Poul Madsen besloten het Deense merk Normann Copenhagen op te richten. En met succes: een merk die je niet mag missen. Met dit merk willen Jan en Poul zich onderscheiden in de designwereld door fraaie meubels, lampen en woonaccessoires te maken en laten zien. Van eetkamerstoelen tot vloerkleden en van hanglampen tot salontafels, Normann Copenhagen heeft een collectie waarin je alles vindt om je woning compleet in te richten. In de beginjaren had Normann Copenhagen een kleine winkel, maar in 2005 verhuisden ze naar een oud bioscoopgebouw van maar liefst 1700 m2. De ‘Flagship Store’ was een feit. Het mag duidelijk zijn dat Normann Copenhagen een succesvol merk is en dat uit zich ook in de enorme hoeveelheid awards die zij telkens weer binnenslepen.

Kleurrijke aanwinsten: Normann Copenhagen Pavilion vloerkleden

Het middelmaatje uit deze collectie is het Normann Copenhagen Pavilion vloerkleed 200x280. Deze bezorgt jou direct een vrolijk gevoel als je thuiskomt of als je simpelweg op je bank of fauteuil zit. Het is namelijk een genot om naar dit vloerkleed te kijken. Wil je echt met de hele familie genieten van het comfort dat dit vloerkleed je biedt? Kies dan voor de grootste van het stel: het Pavilion vloerkleed 300x400. Dit vloerkleed heeft een breedte van 300 centimeter en een lengte van maar liefst 400 centimeter. Zo heb je genoeg plek om je favoriete meubels erop te plaatsen. Toch biedt dit vloerkleed ook extra zitmogelijkheden die goed van pas komen op een verjaardag bijvoorbeeld.

Normann Copenhagen Pavilion bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Normann Copenhagen. Dat betekent dat wij alle producten uit de Normann Copenhagen Pavilion collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.