Naar boven
Sorteren op

1-2 van 2 producten

Deens design van Normann Copenhagen

Normann Copenhagen staat bekend om zijn prachtige design. Van glazen en kussens tot verlichting en banken: dankzij de speelse en verrassende kijk op design is elk product uniek. En dat zie je zeker ook terug in de Normann Copenhagen snijplanken. Normann Copenhagen werd in 1999 opgericht door Jan Andersen en Poul Madsen met als doel om een verschil te maken in de designwereld. Het begon met een klein winkeltje, maar in 2005 verhuisde Normann Copenhagen naar een oud bioscoopgebouw van maar liefst 1700 m2. De ‘Flagship Store’ was een feit. Naast prijzen voor de hippe winkel heeft Normann Copenhagen sinds 2002 al meer dan 40 awards op haar naam gezet voor productdesign.

Een viergangendiner met de Normann Copenhagen Part collectie

Met alle snijplanken van de Part reeks zou je bijna een viergangendiner kunnen maken. Laten we gezond beginnen. Met de Normann Copenhagen Part Veggie snijplank bereid jij de lekkerste salades voor. Naast salades kan je hier ook fruit op snijden. Er zit een iets lager liggend deel in de plank waar je pitten, zaden of schillen in kwijt kunt. Brood kan worden gesneden op de Normann Copenhagen Part Bread snijplank. In deze plank zitten gleuven die de broodkruimels opvangen. De echte grote man in deze familie is de Normann Copenhagen Part Meat snijplank. De naam zegt het eigenlijk al, want deze plank is speciaal gemaakt voor het snijden van vlees. De groeven in het oppervlak werken prettig en hygiënisch. Deze grote man heeft een lengte van 45 centimeter, een diepte van 30 centimeter en een hoogte van 2 centimeter. Wanneer mogen wij bij jou langs komen om te genieten van een viergangendiner?

Normann Copenhagen Part bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Normann Copenhagen. Dat betekent dat wij alle producten uit de Normann Copenhagen Part collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Normann Copenhagen snijplank en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een snijplank van Normann Copenhagen, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.