Naar boven

Normann Copenhagen krukken

De krukken van Normann Copenhagen lijken simpel, maar er zit meer verscholen achter de kleintjes dan je op het eerste gezicht zou denken. Iedereen heeft wel een vergelijkbaar krukje in huis. Juist hierom wilde Simon Legald de uitdaging aangaan om de kruk een nieuw leven in te blazen. En dat is hem zeker gelukt met de Normann Copenhagen Tap krukken. Legald is uitgegaan van de simpele vormen van een kruk: drie pootjes en een ronde schijf. Hierdoor heeft de kruk van Normann Copenhagen een herkenbare vorm. Als je beter gaat kijken, komen de bijzondere details tevoorschijn. Zie je hoe de zitting geleidelijk overgaat in de poten? Ontdek op deze pagina nog meer bijzondere details van de Normann Copenhagen krukken.

Deens design van Normann Copenhagen

Normann Copenhagen staat bekend om zijn prachtige designstukken. Van glazen en kussens tot verlichting en stoelen: Normann Copenhagen geeft er zijn unieke draai aan. Het merk maakt sinds enige tijd ook kasten (zoals de One Step up Bookcase) en bijzettafels (zoals de Tablo bijzettafel). Je kunt dus voor allerlei design bij Normann Copenhagen terecht. In 2012 breidde het Deense designlabel haar collectie flink uit met een aantal producten, waaronder de inmiddels heel bekende Normann Copenhagen Bell serie. Normann Copenhagen is door deze uitbreiding meer en meer een volwassen en compleet label geworden. En toch is het ze gelukt om uniek te blijven dankzij haar speelse en verrassende kijk op design.

Minimalistische Normann Copenhagen krukken

De kruk van Normann Copenhagen is er in twee varianten: de Normann Copenhagen Tap kruk met walnoten onderstel en de Normann Copenhagen Tap kruk met eiken onderstel. De Normann Copenhagen Tap krukken zijn 44 centimeter hoog en hebben een diameter van 40,4 centimeter. De drie poten van de krukken zijn gemaakt van eiken- of walnotenfineer, wat de krukken een natuurlijke look geeft. De zitting is gemaakt van polyurethaanschuim. Door dit schuim zit de Normann Copenhagen Tap kruk niet alleen erg lekker, maar het maakt de zitting ook vuilafstotend en is daardoor gemakkelijk schoon te maken. Handig als je de Normann Copenhagen kruk bijvoorbeeld in de keuken wilt gebruiken. Voor de kleur van de zitting kun je kiezen uit groen, zwart, grijs, paars of oranje. Ook handig: je kunt de krukjes eenvoudig op elkaar stapelen waardoor ze weinig ruimte in beslag nemen.

Normann Copenhagen krukken bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Normann Copenhagen. Dat betekent dat wij alle Normann Copenhagen krukken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Normann Copenhagen kruk en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Normann Copenhagen kruk, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Normann Copenhagen