Naar boven

Normann Copenhagen klokken

De collectie Normann Copenhagen klokken is vrolijk en de designs zijn creatief. Een klok koopt men om de tijd te kunnen zien, maar het moet er wel leuk uitzien. Je hangt hem op in de keuken, woonkamer, werkkamer of in een zakelijke ruimte. De Normann Copenhagen Bold Wall klok is een mooie uitvoering. Het prachtige minimalistische ontwerp zorgt ervoor dat de klok jouw muur een nieuw leven in blaast. Een ding is zeker: de tijd vergeet je nooit meer. De klok is makkelijk af te lezen en zo heb je geen excuus meer om te laat te komen. Deze versie van Normann Copenhagen is verkrijgbaar in drie versies. Welke is jouw favoriet?

Deens design van Normann Copenhagen

Jan Anderson en Poul Madsen hebben in 1999 Normann Copenhagen opgericht. Het doel was om een verschil te maken in de designwereld. Het begon met een klein winkeltje, maar is uitgegroeid tot een onmisbaar designlabel. Normann Copenhagen biedt een unieke collectie designmeubels, verlichting en woonaccessoires. Je vindt bij Normann Copenhagen veel kasten, hanglampen, kussens, spiegels, plaids en opbergbakken. Het merk geeft elk product een speels en verrassend design. Elk product is een uniek exemplaar. Normann Copenhagen heeft naast prijzen voor de hippe winkel ook al meer dan veertig awards op haar naam gezet voor productdesign.

Originele Normann Copenhagen klokken

De klokken van Normann Copenhagen hebben originele designs. Er wordt veel creativiteit gebruikt bij het creëren van de producten. Kijk maar eens bij de Normann Copenhagen Watch Me Wall klok. De klok schreeuwt om je aandacht. De felle kleuren trekken meteen alle ogen uit de kamer naar zich toe. Ook voor de mensen die het design supermooi vinden, alleen niet zo dol zijn op veel kleur, is de klok ideaal. De klok is in verschillende versies beschikbaar. Vier versies zijn overladen met leuke kleurtjes. De andere vier versies zijn stijlvol in één kleur uitgebracht. Dat de klok veel aandacht trekt is superhandig, want je houdt zo de tijd scherp in de gaten. Hoef je niet meer bang te zijn om te laat te komen. Waar ga jij hem ophangen?

Normann Copenhagen klokken bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Normann Copenhagen. Dat betekent dat wij alle Normann Copenhagen klokken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Normann Copenhagen