Naar boven

Normann Copenhagen karaffen

Met een van de Normann Copenhagen karaffen weet je zeker dat je een uniek stuk design in huis haalt. De karaffen van Normann Copenhagen zijn zo ontworpen dat ze opvallen en zich onderscheiden van alle anderen. Een karaf is harstikke handig, maar de meeste karaffen zijn niet zo bijzonder. Die van Normann Copenhagen doen je verbazen! Kijk maar eens naar de Cristel karaf met glazen van Normann Copenhagen. De karaf is gecombineerd met vijf vrolijkgekleurde bekers. Deze stapel je gemakkelijk op de karaf. Zo heb je meteen een glas bij de hand om water of een ander drankje in te schenken. Ideaal om mee te nemen als je gaat picknicken of gasten op bezoek hebt. Hierdoor hoef je net wat minder vaak heen en weer te lopen naar de keuken en blijf je gerust op je plek zitten.

Sorteren op

1-1 van 1 producten

Deens design van Normann Copenhagen

In 1999 is het designmerk Normann Copenhagen opgericht en staat bekend om zijn prachtige designproducten. De oprichters Jan Andersen en Poul Madsen besloten een verschil te willen maken in de huidige designwereld. Dit is ze gelukt en Normann Copenhagen is een groot succes geworden. Van een klein winkeltje zijn ze uitgegroeid tot een onmisbaar merk. Normann Copenhagen biedt een collectie producten die speelse en unieke details hebben. Normann Copenhagen verkoopt designmeubels, verlichting en de mooiste woonaccessoires. Het designlabel heeft al meer dan veertig awards op haar naam staan voor productdesign. Niet onlogisch dat Flinders enorm trots is om officieel dealer te zijn van Normann Copenhagen.

Normann Copenhagen karaffen waar we blij van worden

Een speels karaf op tafel kan meteen de hele sfeer omdraaien. De karaffen van Normann Copenhagen vragen om complimenten en trekken meteen je aandacht. De Normann Copenhagen Junto karaf is hier een goed voorbeeld van. De karaf heeft twee tuiten: een is bedoeld om mee te schenken en de ander om mee bij te vullen. De verschillende texturen en het slanke ontwerp maken de karaf tot een opvallend item. Vooral als je de karaf combineert met de bijpassende glazen van Normann Copenhagen. Als extraatje zorgt de karaf er ook nog voor dat je drinken langer koud blijft. Iets wat zeer gewaardeerd wordt op warme, zomerse dagen. Welk drankje ga jij als eerst in een van de Normann Copenhagen karaffen doen?

Normann Copenhagen karaffen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Normann Copenhagen. Dat betekent dat wij alle Normann Copenhagen karaffen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Normann Copenhagen