Normann Copenhagen dienbladen

De collectie Normann Copenhagen dienbladen laat je kennismaken met verschillende exemplaren. Zo doet het Normann Copenhagen Astro dienblad 32x20 je misschien wel denken aan een dienblad dat je wel vaker hebt gezien. Toch is het door het simplistische design en de prachtige houtdetails een plaatje om te zien waar je in elk geval genoeg drankjes en hapjes op kunt zetten. Hij heeft namelijk een breedte van 32 centimeter en een lengte van 20 centimeter. Dit dienblad hoef je overigens niet alleen voor het serveren van etenswaren te gebruiken. Je kunt hem natuurlijk ook op een tafel neerleggen en om het nog wat gezelliger te maken, zet je er je favoriete woonaccessoires op. Wil je meer dienbladen zien van Normann Copenhagen? Laat je dan verrassen door de opties die deze collectie jou kan bieden.

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Design van Normann Copenhagen

Zoals de merknaam Normann Copenhagen je vast al doet vermoeden, vindt dit designlabel haar oorsprong in Denemarken. Het merk kenmerkt zich door een uitgebreid assortiment boordevol designmeubels, verlichting en woonaccessoires. Maar hoe is dit merk ooit begonnen? Het begon allemaal bij de vrienden Jan Andersen en Poul Madsen die in 1999 de koppen bij elkaar staken om een verschil te maken in de designwereld. Dat was een doel dat ze voor ogen hadden en dat is ze goed gelukt met het assortiment. De groei zat er ook al snel in en dat uitte zich onder meer in de verhuizing in 2005 naar een oud bioscoopgebouw van 1700 m2. Dat was nog niet alles, want er stroomden uiteenlopende prijzen binnen voor productdesign.

Stijlvolle Normann Copenhagen dienbladen

Je kent vast wel dat doorsnee dienblad met een rechthoekige vorm zonder al te veel poespas? In de collectie Normann Copenhagen dienbladen vind je naast deze ook andere varianten. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor het Normann Copenhagen Glaze Cake etagère dienblad. Deze komt goed van pas tijdens een borrel waarop je al jouw favoriete borrelhapjes neerlegt of juist een high tea zodat je genoeg plek hebt om allerlei soorten taart, cake en meer te presenteren. Ben jij vooral een grote taartliefhebber? Dan kunnen we je het Normann Copenhagen Glaze Cake stand dienblad aanbevelen. Deze biedt genoeg ruimte voor de taart die jij hebt gemaakt of gekocht.

Normann Copenhagen dienbladen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Normann Copenhagen. Dat betekent dat wij alle Normann Copenhagen dienbladen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.