Naar boven

Normann Copenhagen Case

Heb je nog een plekje over voor een mooie bijzettafel? Dan kun je eens een kijkje nemen in de Normann Copenhagen Case collectie waarin je verschillende bijzettafels vindt. Bijzettafels met een minimalistische look waardoor ze zich in vrijwel elk interieur thuis voelen. De Normann Copenhagen Case bijzettafel 40x40 is de kleinste van het stel, maar dat maakt hem er niet minder mooi om. Leuk detail: je kunt kiezen uit de kleuren lichtblauw, lichtgrijs en roze als het gaat om het onderstel. Deze kleurtjes geven je interieur op een subtiele manier wat extra kleur. Het tafelblad is voor elke tafel hetzelfde en gemaakt van eikenfineer en aluminium. Deze bijzettafel kun je naast of voor je bank neerzetten, maar misschien heb je ook wel wat ruimte over op een andere plek in je huis. 

Normann Copenhagen design

Oprichters Jan Andersen en Poul Madsen besloten in 1999 het schitterende merk Normann Copenhagen op te richten. Het Deense designlabel werd opgericht met als doel om zich te onderscheiden in de designwereld. En dat is gelukt met fraaie meubels, lampen en woonaccessoires. Van salontafels tot spiegels en van banken tot bijzettafels. Het mag duidelijk zijn dat je in het assortiment van Normann Copenhagen alle ingrediënten vindt om je interieur mee in te richten. In eerste instantie begonnen Jan en Poul met een klein winkeltje, maar al snel kwamen zij erachter dat Normann Copenhagen zo goed ging en de winkel te klein werd. In 2005 besloten zij om te verhuizen naar een oud bioscoopgebouw van maar liefst 1700 m2: de ‘Flagship Store’. Het succes van Normann Copenhagen werd al snel duidelijk door de verschillende awards die zij kregen voor hun productdesign.

Fraaie Normann Copenhagen Case bijzettafels

Ga je graag voor een wat grotere bijzettafel? Dan is de Normann Copenhagen Case bijzettafel 80x48 misschien wel iets voor jou. Met een lengte van 80 centimeter heb je genoeg ruimte om je favoriete woonaccessoires te laten zien. Hij komt ook goed van pas als je een feestje of verjaardag viert. De bijzettafel verplaats je eenvoudig naar de plek waar je hem nodig hebt. Deze bijzettafel brengt graag wat kleur aan in je woning zonder een echte blikvanger te zien. Lekker subtiel, daar houden we van. Het tafelblad is gemaakt van eikenfineer en aluminium, terwijl het frame van staal is. Deze combinatie zorgt ervoor dat het een genot is om ernaar te kijken.

Normann Copenhagen Case bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Normann Copenhagen. Dat betekent dat wij alle producten uit de Normann Copenhagen Case collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.