Naar boven

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Behang dat breekt met de regels

Het Piet Hein Eek behang is de reactie van de ontwerper himself op de in de jaren 90 heersende design mores. In die tijd streefde men naar perfectie in design met super strakke, kille en zakelijke ontwerpen. Door een product te ontwerpen wat niet perfect maar wel heel erg mooi was, wilde Piet Hein Eek laten zien dat schoonheid niet altijd hand in hand gaat met perfectie. Gelukkig bleek hij niet de enige met deze mening, want inmiddels wordt het Piet Hein Eek behang met sloophout print in meer dan vijftig landen verkocht. Omdat het behang geen patroon of herhaling in zich heeft, zijn er niet twee ‘planken’ hetzelfde. Neem bijvoorbeeld het Sloophout PHE-01 behang. De steigerhouten planken op deze afbeelding zijn gebutst, beschadigd en op geen enkele print hetzelfde. Het hout op het Sloophout PHE-02 behang heeft een minder ‘beschadigde’ look maar een geschuurde afwerking. Met het Piet Hein Eek behang weet je dus zeker dat je een uniek stukje muurdecoratie in handen hebt!

Kenmerken van Piet Hein Eek behang

Het Piet Hein Eek behang met sloophout print wordt gedrukt met de meest geavanceerde printers en is daardoor haarscherp. De afbeelding is niet van echt te onderscheiden, waardoor het net lijkt alsof je een stel steigerhouten planken tegen de muur hebt getimmerd. Met het Sloophout PHE-08 behang, bijvoorbeeld, haal je de voormalige schutting zó de woonkamer in. Het Sloophout PHE-12 behang heeft dezelfde structuur, maar geeft met zijn donkere kleur een andere draai aan de woonkamer. Met een rol Piet Hein Eek behang van 9 meter lang en 48,7 cm breed kun je ruim 4 m2 muur behangen. Omdat er gekozen is voor vliesbehang in plaats van papieren behang, is het behang veel sterker. Het Piet Hein Eek behang is dus van een A-klasse, dubbellaags, kleurecht en wasbaar met een zachte doek.

Voordelen van vliesbehang

Vliesbehang is makkelijk te bevestigen omdat je het plaksel direct op de muur smeert in plaats van op het behang. Zo voorkom je dat het behang gaat scheuren als je het tegen de muur plakt. De voordelen van Piet Hein Eek behang op een rijtje:

  • Geen plaktafel nodig, zeer eenvoudig te bevestigen op de muur
  • Je smeert de muur in met behangplaksel in plaats van het Piet Hein Eek behang zelf
  • Vlies is een sterker materiaal dan standaard behangpapier
  • Biologisch afbreekbaar materiaal, dus milieuvriendelijk
  • Piet Hein Eek behang is eenvoudig te verwijderen als het niet meer bevalt.

Kortom, succes verzekerd met Piet Hein Eek behang!

Piet Hein Eek behang bij Flinders

Flinders is officieel dealer van NLXL. Dat betekent dat wij al het Piet Hein Eek behang kunnen leveren en dit rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar specifiek Piet Hein Eek behang en staat dit niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met Piet Hein Eek behang, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Naast behang van NLXL heeft Flinders ook behang van Ferm Living, Graham & Brown, KEK Amsterdam en Studio Ditte