Naar boven

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Designbehang van NLXL

Je kunt bij NLXL uit de naam al halen wat de herkomst is van dit designlabel. Het is natuurlijk Nederland! NLXL is nog een relatief jong bedrijf, want dit merk werd namelijk opgericht in 2010. De oprichters Rick en Esther Vintage vonden het tijd voor hoogwaardig designbehang. Zij zijn zich dan ook gaan richten op de productie en verkoop ervan. In samenwerking met bekende designers, waaronder Piet Hein Eek, maken ze veel collecties. Zo verkopen ze hun collecties nu al in meer dan vijftig landen over de hele wereld. NLXL is dus al in een korte tijd enorm populair geworden. Elk behang verschilt weer van elkaar als het gaat om kleuren, structuur en prints. Je vindt dus vast iets wat bij je past!

Buiten naar binnen halen met NLXL

NLXL heeft met de Brooklyn Tins ontwerpen al een bijzondere collectie op zijn naam staan. Kijk bijvoorbeeld nog even naar het NLXL Brooklyn Tins by Merci 04 behang. Maar naast designs die gebaseerd zijn op plafonds, zijn er ook designs gebaseerd op buitenmuren. Je brengt de buitenmuren van verschillende plekken naar binnen. Zo heeft NLXL behang wat net echt lijkt. Haal het strandgevoel je huis in door behang te nemen met sloophout erop. Voor de stoere, spannende look zijn er verschillende soorten behang met de concrete print. Benieuwd? Laat je inspireren en verassen op de pagina met NLXL behang. Hier vind je een overzicht van al het behang van dit Nederlandse merk.

NLXL Brooklyn Tins bij Flinders

Flinders is officieel dealer van NLXL. Dat betekent dat wij alle NLXL Brooklyn Tins producten kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van NLXL en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.