Naar boven

Er komen geen producten overeen met de selectie.

NLXL design

Rick en Esther Vintage gingen in 2010 een samenwerking aan met ontwerper Piet Hein Eek. En met resultaat: NLXL was een feit. Dit Nederlandse designlabel staat bekend om designbehang van hoogwaardige kwaliteit. Het is inmiddels een succesvol merk dat wereldwijd wordt verkocht. Een van de grote, misschien wel logische successen is het Piet Hein Eek behang. Deze cijfers laten dat duidelijk zien, want het behang wordt in al meer dan vijftig landen verkocht. Het mag dan ook duidelijk zijn dat dit behang onmisbaar is binnen de designwereld. Door de verschillende behangseries is er vast een soort behang die past bij wat je zoekt. De missie is ook een bijzondere aanvulling op het Nederlandse NLXL. Oprichters Rick en Esther doen er namelijk van alles aan om ’s werelds kleinste wereldwijde bedrijf te wroden.

Indrukwekkende beelden: NLXL Biblioteca behang

Het Nederlandse NLXL is een aanwinst voor de totale collectie behang van Flinders. We willen je daarom nog een aantal prachtontwerpen uit de Biblioteca serie laten zien. Zo is de NLXL Biblioteca EKA-05 behang daar een mooi voorbeeld van. Heb je al eens goed gekeken naar het ontwerp? In de verte lijkt het simpelweg zwart behang met daarop twee herten. Bekijk je het behang van dichtbij, dan zie je pas echt goed hoe dit behang in elkaar zit. De zwarte vlakken op het behang zijn geverfde delen van boeken. Het is wel duidelijk dat deze collectie ideaal is voor de boekenwurmen onder ons. Het NLXL Biblioteca EKA-07 behang. Deze behangrol laat je kennismaken met twee wstroken die vol staan met boeken, schriften en dagboeken.

NLXL Biblioteca bij Flinders

Flinders is officieel dealer van NLXL. Dat betekent dat wij alle producten uit de NLXL Biblioteca collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze serie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.