Naar boven
Sorteren op

1-1 van 1 producten

NLXL design

In 2010 werd dit prachtige designlabel opgericht door het duo Rick en Esther Vintage. Een merk van Nederlandse bodem die graag de Nederlandse humor verwerkt in het behang. Hoogwaardig designbehang staat bij hun hoog in het vaandel. Zij richten zich daar dan ook niet voor niets op. Een collectie die enorm succesvol is, is het Piet Hein Eek behang. Dat uit zich ook direct in de cijfers, want dit sloophoutbehang wordt al in meer dan vijftig landen verkocht. Kenmerkend voor het behang is dat er geen herhaling in de patronen van het behang te zien is. Het maakt eigenlijk niet uit voor welke ruimte je op zoek bent naar behang, want de collectie van NLXL is zo groot dat er voor elke ruimte wel wat bij zit. Het streven van Rick en Esther is om ’s werelds kleinste wereldwijde bedrijf worden. Prachtig, toch?

Sloophoutbehang van NLXL

Kenmerkend voor sloophoutbehang is dat het kleurecht is. Handig om te weten: je kunt dit behang simpelweg afnemen met een zachte doek en zo ziet het er weer als nieuw uit. En voor degenen die niet van behangen houden. Met dit behang gaat het een stuk makkelijker, want je smeert je muur in met behanglijn. Zo heb je in elk geval geen behangtafel nodig. Dat scheelt weer. Ben jij fan van het behang van Piet Hein Eek? Wij kunnen ons dat goed voorstellen. Een mooi voorbeeld is het NLXL Sloophout PHE-08 behang. Dit behang is gemaakt van papier, heeft een lengte van maar liefst 9 meter en gaat 45 centimeter de breedte in. Je hebt in elk geval gegarandeerd lang plezier van dit behang doordat de kwaliteit enorm goed is.

NLXL behang bij Flinders

Flinders is officieel dealer van NLXL. Dat betekent dat wij alle producten uit de collectie NLXL behang kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze serie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

NLXL
Filters
Subcategorie
Geschikt voor
Productsoort
Behang
Prijs
>>
<<
   
Update
Kleur
Materiaal
Ontwerper
Op voorraad