Naar boven

Er komen geen producten overeen met de selectie.

NLXL design

Het Nederlandse NLXL is opgericht in 2010 door de oprichters Rick en Esther Vintage in samenwerking met ontwerper Piet Hein Eek. Het is een succesvol concept die inmiddels wereldwijd verkocht wordt. Het bijzondere aan het behang van NLXL is dat er geen herhaling in de prints zit. Een succesvolle collectie is het behang van Piet Hein Eek. Dat laten de cijfers ook zien, want het behang uit deze serie wordt inmiddels in al meer dan vijftig landen verkocht. Het mag duidelijk zijn dat voor welk behang je ook kiest, je hoe dan ook te maken hebt met kwalitatief hoogwaardig designbehang. NLXL heeft verschillende collecties behang die totaal verschillend zijn van elkaar. Daarom zit er vast wat tussen dat jij mooi vindt. Ben je bekend met de missie van NLXL? Rick en Esther doen er alles aan om ’s werelds kleinste wereldwijde bedrijf te worden.

Kleurrijk en vrolijk: NLXL Archives behang

Het NLXL Archives behang staat bekend om enorm veel verschillende patronen. Patronen die wel enigszins met elkaar overeenkomen, maar dan wel in een andere kleur. Neem bijvoorbeeld eens het NLXL Industry Archives behang. Industrie doet je over het algemeen wel denken aan de kleur grijs. Dit is dan ook de kleur die je vooral ziet in dit behang. Zo is het in elk geval behang die je eenvoudig combineert in een ruimte met de meubels die al staan. Houd je het behang graag lekker schoon? Haal er dan een zachte doek langs en het behang is weer als nieuw. Ga je het liefst voor alle kleuren van de regenboog? Dan is het NLXL Alt Deutsch Archives behang misschien wel wat voor in jouw woning. Om de keuze nog wat lastiger te maken, stellen we je ook graag voor aan de complete collectie behang.

NLXL Archives bij Flinders

Flinders is officieel dealer van NLXL. Dat betekent dat wij alle producten uit de NLXL Archives collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze serie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.