NLXL Archives

Ben jij fan van opvallende prints op je muur? En dat in combinatie met kleur? Dan zit je in de NLXL Archives collectie helemaal goed. Het NLXL L’Afrique Archives behang illustreert dat maar al te goed. Een kleurrijk, Afrikaans patroon die vrijwel direct je aandacht opeist. Met dit behang wordt elke ruimte één groot (Afrikaans) feest. Het maakt niet uit of je nu voor één of meerdere wanden in een ruimte kiest. De kleur groen heeft de overhand in dit ontwerp. Voor welk soort behang je ook kiest, het behang van NLXL staat bekend om een kwalitatief hoogwaardig product. En daarom is dit behang absoluut een aanwinst voor welke ruimte dan ook. Wil je meer behang bewonderen? Bekijk dan alle mogelijkheden die de NLXL Archives collectie je biedt.  

NLXL design

Het Nederlandse NLXL is opgericht in 2010 door de oprichters Rick en Esther Vintage in samenwerking met ontwerper Piet Hein Eek. Het is een succesvol concept die inmiddels wereldwijd verkocht wordt. Het bijzondere aan het behang van NLXL is dat er geen herhaling in de prints zit. Een succesvolle collectie is het behang van Piet Hein Eek. Dat laten de cijfers ook zien, want het behang uit deze serie wordt inmiddels in al meer dan vijftig landen verkocht. Het mag duidelijk zijn dat voor welk behang je ook kiest, je hoe dan ook te maken hebt met kwalitatief hoogwaardig designbehang. NLXL heeft verschillende collecties behang die totaal verschillend zijn van elkaar. Daarom zit er vast wat tussen dat jij mooi vindt. Ben je bekend met de missie van NLXL? Rick en Esther doen er alles aan om ’s werelds kleinste wereldwijde bedrijf te worden.

Kleurrijk en vrolijk: NLXL Archives behang

Het NLXL Archives behang staat bekend om enorm veel verschillende patronen. Patronen die wel enigszins met elkaar overeenkomen, maar dan wel in een andere kleur. Neem bijvoorbeeld eens het NLXL Industry Archives behang. Industrie doet je over het algemeen wel denken aan de kleur grijs. Dit is dan ook de kleur die je vooral ziet in dit behang. Zo is het in elk geval behang die je eenvoudig combineert in een ruimte met de meubels die al staan. Houd je het behang graag lekker schoon? Haal er dan een zachte doek langs en het behang is weer als nieuw. Ga je het liefst voor alle kleuren van de regenboog? Dan is het NLXL Alt Deutsch Archives behang misschien wel wat voor in jouw woning. Om de keuze nog wat lastiger te maken, stellen we je ook graag voor aan de complete collectie behang.

NLXL Archives bij Flinders

Flinders is officieel dealer van NLXL. Dat betekent dat wij alle producten uit de NLXL Archives collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze serie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders verzendt bovendien gratis in de Benelux.

Naar boven