Naar boven

Design van Nils Holger Moormann

Nils Holger Moormann is een Duits designmerk en bestaat al sinds 1982. Het merk kenmerkt zich door diverse eigenschappen. Functionaliteit, humorisme, innovatie en minimalisme zijn de sleutelwoorden waar dit merk bekend om is geworden. Het label begon met een klein team, maar werkt inmiddels samen met een grote groep designers. Het ontwerpproces wordt groots aangepakt. Ze gaan pas verder met het ontwikkelen van een product als iedereen er enthousiast over is. Drie belangrijke aspecten bij de productie zijn realiseerbaarheid, gevoeligheid en ecologie. Deze drie voegen ze samen in het ontwerp. Hierdoor wordt kwaliteit gewaarborgd en kunnen zij jou garanderen dat je nog jarenlang plezier hebt van je aankoop. Om de kwaliteit te bewaken, houden ze het productieproces dichtbij huis zodat ze het van A tot Z kunnen volgen.

Eindeloos variëren met de tafels van Nils Holger Moormann

Ben je snel uitgekeken op je interieur en koop je regelmatig andere meubeltjes of strijk je een ander kleurtje op de muur? Dan weet je ook dat dit niet altijd even prettig is voor je portemonnee. Een groot deel van je salaris gaat iedere maand op aan leuke accessoires en meubels voor in huis. Iedere maand extra geld overhouden zouden wij allemaal wel willen. Maar wat als dit ook echt kan? Met de Nils Holger Moormann Klopstock tafel 220x90 kun je namelijk eindeloos variëren. Door een uitgekiend systeem kunnen de poten onder de tafel op wel twaalf verschillende posities worden gebruikt. Elke positie geeft de tafel een andere uitstraling waardoor je nooit genoeg van hem zal krijgen én houd je iedere maand extra centjes over. Hoe fijn is dat?

Nils Holger Moormann tafels bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Nils Holger Moormann. Dat betekent dat wij alle Nils Holger Moormann tafels kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.