Naar boven

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Samengesteld design van Nils Holger Moormann

1982 is het jaar dat Nils Holger Moormann met zijn designstukken op de markt kwam. In die tijd liet hij andere designers kennismaken met zijn kijk op design. Zijn ontwerpen zijn vooral heel doelmatig, maar hebben ook een humoristisch randje. Zijn werk herken je aan het minimalistische en innovatieve design. Tegenwoordig werkt Nils veel samen met zijn eigen samengestelde team dat bestaat uit designers, leveranciers en bedrijven. Samen met zijn team werkt hij aan een prachtig eindproduct die van A tot Z klopt. Van de materiaalkeuze tot aan het productieproces wordt alles nauwlettend in de gaten gehouden om een zo goed en kwalitatief mogelijk product neer te zetten. Ieder jaar weer raak je verbluft door de collectie en weet hij je keer op keer te verrassen. Deze goede samenwerking maakt zijn bestaan mogelijk en levert de meest bijzondere designstukken op.

Multifunctionele opbergbakken van Nils Holger Moormann

Bij Flinders vind je drie verschillende opbergbakken van Nils Holger Moormann. Echt verschillend zijn ze niet, want ze komen alledrie uit dezelfde lijn. Ze wijken vooral in het formaat af. De Nils Holger Moormann Large Trude opbergbak is perfect voor het opbergen van bedlinnen en kleding. Net zoals de andere twee exemplaren kun je deze opbergbak voor meerdere doeleinden gebruiken. Naast dat je er grote dingen in op kunt bergen als kleding en beddengoed, kun je hem ook prima als klein bankje gebruiken om extra zitruimte te creëren. Ben je in een flinke opruimbui en kun je wel extra opbergruimte gebruiken? Ga dan voor de Nils Holger Moormann Super Trude opbergbak. Een supergrote bak waar je enorm veel spullen in kwijt kunt. Ideaal voor in de gang, want ook deze kun je als bankje gebruiken zodat je lekker kunt gaan zitten bij het aantrekken van je schoenen. Of zet hem aan het voeteneinde van je bed.

Nils Holger Moormann opbergbakken bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Nils Holger Moormann. Dat betekent dat wij alle Nils Holger Moormann opbergbakken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.