Kartell Nihau stoel
  Vragen of scherpe aanbieding?

  Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Neem hiervoor, of al jouw overige vragen, contact op met klantadvies.

  Kartell Nihau stoel

  Omschrijving

  De Kartell Nihau stoel is ontworpen door Vico Magistretti.

  De naam doet Chinees aan, maar achter dit mooie ontwerp gaat een Italiaanse designer schuil. En dat verklaart de eenvoudige, maar chique vormgeving.  De Nihau is een perfecte eetkamerstoel waar je heerlijk op kunt genieten van je pizzaatje, of Chinees natuurlijk! 

  De productbeschrijving uit de Kartell catalogus:

  Nihau is ontworpen door één van de grote meesters van Italiaans design. Het is een stoel met eeneenvoudig, minimalistisch ontwerp, dat ook gedistingeerd en ongelooflijk chic is. Het profiel van de stoel doet denken aan een vlinder: soepel, licht, elegant, met delicate kleuren. De zitting in polypropyleen wordt aangeboden in een brede waaier aan kleuren met delicate tinten.De structuur is een subtiel verchroomde stalen buisvorm. Nihau heeft een slanke vorm, zachte krommingen en een golvende lijn. Naast het design maken ook de nauwgezette aandacht voor constructieve details, de zachte en afgeronde zitting en de uiterst nauwkeurige afwerkingen de Nihau-lijn zo speciaal. En het is de grootmeester zelf, Vico Magistretti, die benadrukt dat de verfi jnde en natuurlijke golving van de eenvoud en deze laatste eenheid van het concept de essentie vormen van het design en de architectuur. Nihau zal de hoofdrolspeler worden van de meest exclusieve en eclectische binnenhuisinrichting: deze stoel zal perfect en gemakkelijk gedijen, zowel bij klassiek meubilair als bij een meer trendgevoelige inrichting.

  Zoek je naast de Nihau stoel van Kartell een andere stoel van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Kartell. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over de Nihau stoel, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

  Over de ontwerpers...

  Specificaties

  Stapelbaar tot 4 stoelen
  Ruimte Alleen geschikt voor binnen
  Materiaal PC (kunststof)
  Garantie 2 jaar
  Ontwerper Vico Magistretti
  Merk Kartell
  Herkomst Italië
  Opmerking Deze producten zijn vanaf 2 stuks leverbaar bij Flinders. Het bestellen van een kleiner aantal is helaas niet mogelijk.

  Sfeerafbeeldingen

  Kartell Nihau stoel

  Soortgelijke producten

  Toon meer producten Toon minder producten
  Toon meer producten Toon minder producten
  Naar boven