New Duivendrecht

Maak kennis met één van de jongste designlabels van eigen bodem: New Duivendrecht. Het doel van dit merk is om een eerlijke, authentieke en betaalbare designcollectie neer te zetten. En dat is gelukt! Met prachtige ontwerpen was de debuutcollectie direct een succes. Voor de mooiste woonaccessoires kun je bij New Duivendrecht terecht. Een paar voorbeelden hiervan zijn de Bottle kandelaar Wijn, de Carry On kandelaar en de Bottle kandelaar Cognac. De industriële uitstraling en minimalistische look van deze ontwerpen weten je iedere dag weer te verrassen! Ben je benieuwd waar de complete collectie uit bestaat? Laat je dan verrassen door alle fraaie ontwerpen waar de ontwerpers met veel enthousiasme aan hebben gewerkt. Ze zorgen in elk geval voor net wat meer sfeer in je woning. 

Flinders is dealer van

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Van Duivendrecht naar New Duivendrecht

New Duivendrecht is in 2013 opgericht door Frederik Roijé en Victor le Noble. Beide heren zijn zowel ontwerpers als ondernemers en samen vormen zij de drijvende kracht achter dit jonge designlabel. Frederik Roijé is in 2001 afgestudeerd aan de Design Academie van Eindhoven. Vlak daarna begon hij zijn eigen ontwerpstudio in Duivendrecht. Frederik heeft niet alleen designproducten voor diverse klanten ontworpen, maar ook een eigen collectie op de markt gebracht. Victor le Noble is algemeen directeur van dit merk. Nadat hij zijn studie Industriële Vormgeving aan de TU Delft had afgerond, is hij aan de slag gegaan als product- en interieurvormgever. Daarnaast richtte hij in 2004 een platform op om jonge ontwerpers van duurzaam design te supporten. Met de oprichting van New Duivendrecht hebben Roijé en le Noble hun krachten zogezegd gebundeld, en niet zonder resultaat!

Duurzaam + uniek = New Duivendrecht

De hele collectie van New Duivendrecht is ontworpen door jonge designers van eigen bodem. De woonproducten zijn van hoge kwaliteit en worden niet alleen ontworpen, maar ook volledig geproduceerd in Nederland. Duurzaamheid en innovatie staan daarbij hoog in het vaandel. Het resultaat is een collectie van diverse materialen zoals hout, staal en beton die samen voor een stoere, minimalistische en verrassende uitstraling zorgen. Door te spelen met kleurcontrasten zijn de producten van New Duivendrecht tot een aanwinst voor ieder interieur gemaakt. Bovendien zijn de ontwerpen grotendeels gebaseerd op een verhaal of ervaring. Dit maakt de collectie van dit designlabel zo uniek! Welk product is jouw favoriet?

New Duivendrecht bij Flinders

Flinders is officieel dealer van New Duivendrecht. Dat betekent dat wij alle producten kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van dit merk en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij New Duivendrecht. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw product veilig en vertrouwd online bestelt. Wij verzenden bovendien gratis in de Benelux.

New Duivendrecht
Filters
Kleur
Zwart
Naar boven