Muuto Stacked Acoustic Panel medium
  Vragen of scherpe aanbieding?

  Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Neem hiervoor, of al jouw overige vragen, contact op met klantadvies.

  Muuto Stacked Acoustic Panel medium

  Omschrijving

  De Muuto Stacked Acoustic Panel medium is ontworpen door Julien de Smedt.

  Stel je eigen Stacked kast met de Muuto Configurator en bestel daarna alles eenvoudig bij Flinders. Bij vragen over jouw specifieke configuratie kan je altijd contact opnemen met onze klantenservice.

  Het Stacked Acoustic Panel medium van Muuto is een paneel voor het gelijknamige kastensysteem. De ontwerper kwam op het idee voor dit systeem toen hij thuis zijn kasten aan het herindelen was. Hij had kasten van overal en nergens vandaan; van zijn grootouders, uit zijn studententijd, uit zijn oude kinderkamer… Uiteindelijk heeft hij van dit allegaartje een enorme opbergmodule gemaakt. De basis van het systeem is dus verschillende modules waarmee je eindeloos kunt variëren. Dit paneel plaats je in een medium module om de akoestiek te verbeteren.

  Het Stacked Acoustic Panel medium van Muuto is verkrijgbaar in het grijs, zwart of aqua (blauw) en is gemaakt van geperst vilt. Dit paneel heeft zowel een breedte als een hoogte van 39,9 centimeter.

  Dit product is onderdeel van de Muuto Stacked serie.

  Zoek je naast de Stacked Acoustic Panel medium van Muuto een andere kast van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Muuto. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over de Stacked Acoustic Panel medium , neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

  Specificaties

  Merk Muuto
  Soort Muuto kasten
  Productfamilie Muuto Stacked
  Ontwerper Julien de Smedt
  Afmetingen (l) 39.9 x (b) 39.9 cm
  Materiaal Vilt
  Garantie 2 jaar
  Herkomst Denemarken

  Sfeerafbeeldingen

  Muuto Stacked Acoustic Panel medium
  Muuto Stacked Acoustic Panel medium
  Toon meer producten Toon minder producten
  Toon meer producten Toon minder producten
  Toon meer producten Toon minder producten
  Naar boven