Muuto Stacked Acoustic Panel large
  Vragen of scherpe aanbieding?

  Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Neem hiervoor, of al jouw overige vragen, contact op met klantadvies.

  Muuto Stacked Acoustic Panel large

  Omschrijving

  De Muuto Stacked Acoustic Panel large is ontworpen door Julien de Smedt.

  Stel je eigen Stacked kast met de Muuto Configurator en bestel daarna alles eenvoudig bij Flinders. Bij vragen over jouw specifieke configuratie kan je altijd contact opnemen met onze klantenservice.

  Dit paneel hoort in het Stacked systeem van Muuto. Met het Acoustic Panel large kun je, de naam zegt het eigenlijk al, de akoestiek in een kamer verbeteren. Je stopt het paneel gewoon in een kast met bijpassende afmetingen, meer hoef je niet te doen. Je kunt er ook een geluidsbox achter zetten, dan staat die mooi uit het zicht zonder aan geluidskwaliteit in te boeten.

  Het Stacked Acoustic Panel large van Muuto is verkrijgbaar in het grijs, zwart of aqua (blauw) en is gemaakt van geperst vilt. Het paneel heeft een breedte van 61,7 centimeter en een hoogte van 39,9 centimeter.

  Dit product is onderdeel van de Muuto Stacked serie.

  Zoek je naast de Stacked Acoustic Panel large van Muuto een andere Kast van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Muuto. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over de Stacked Acoustic Panel large, contacteer dan gerust onze klantenservice.

  Specificaties

  Materiaal Vilt
  Herkomst Denemarken
  Merk Muuto
  Productsoort Muuto kasten
  Productfamilie Muuto Stacked
  Ontwerper Julien de Smedt
  Afmetingen (l) 39.90 x (b) 61.70 cm

  Sfeerafbeeldingen

  Muuto Stacked Acoustic Panel large
  Muuto Stacked Acoustic Panel large
  Toon meer producten Toon minder producten
  Toon meer producten Toon minder producten
  Toon meer producten Toon minder producten
  Naar boven