Muuto Shades vaas
Vragen of scherpe aanbieding?

Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Neem hiervoor, of al jouw overige vragen, contact op met klantadvies.

Muuto Shades vaas

Omschrijving

De Muuto Shades vaas is ontworpen door Anne Jørgensen.

De Shades vaas van Muuto is een pareltje voor op tafel. Eigenlijk heeft de vaas niet eens bloemen meer nodig. Door de interessante vormen van het ontwerp van de vaas en het mooie materiaal, wordt er gespeeld met het licht. Dit geeft de vaas een bijzonder uiterlijk dat niet snel zal vervelen. De vaas trekt de aandacht, maar doet dit niet op een overheersende manier. Wij zijn in ieder geval fan!

De Shades vaas van Muuto heeft een diameter van 9,2 centimeter en heeft een hoogte van 20 centimeter. De vaas is gemaakt van keramiek. Om de vaas zijn bijzondere vorm en ruwe textuur te geven is het keramiek eerst gegoten, daarna geverfd en als laatste met de hand gepolijst. De vaas is verkrijgbaar in roze, grijs en in zandkleur.

Zoek je naast de Shades vaas van Muuto een andere vaas van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Muuto. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over de Shades vaas, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Specificaties

Afmetingen (h) 20 x (Ø) 9.2 cm
Materiaal Keramiek
Garantie 1 jaar
Merk Muuto
Soort Muuto accessoires, Muuto vazen
Herkomst Denemarken
Ontwerper Anne Jørgensen

Sfeerafbeeldingen

Muuto Shades vaas
Muuto Shades vaas
Muuto Shades vaas

Soortgelijke producten

Toon meer producten Toon minder producten
Naar boven