Naar boven

Muuto Push

De Muuto Push collectie bestaat uit een aantal producten die je los van elkaar kunt gebruiken, maar die elkaar ook goed aanvullen. De Deense ontwerpster Mette Duedahl streeft bij al haar ontwerpen naar innovatie en eerlijkheid. De hoge gebruikswaarde staat centraal en dat probeert ze in haar ontwerpen te verwerken. Hierdoor kun je jarenlang genieten van de Muuto Push mok set van 2. Naast dat dit product een prachtig ontwerp heeft, biedt deze mok je de ruimte om er melk, koffie of thee in te doen. Iets anders kan natuurlijk ook. Maak je het graag extragezellig? Dan nodig je een vriend uit en pak je er een mok bij. Zo simpel is het. Deze mokken verdienen het absoluut niet om op de achtergrond te blijven. Daarom mag je ze best een speciaal plekje geven in je keuken of op tafel. 

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Muuto: hoe het ooit begon

‘Muutos’ staat voor ‘nieuw perspectief’. Dit laat ook direct zien waar het Deense designlabel Muuto voor staat. Deze complete collectie laat je kennismaken met creatieve, avontuurlijke en innoverende designproducten. Ondanks dat dit designlabel relatief jong is in de designwereld, timmeren ze toch alweer sinds 2006 met succes aan de weg. Het ontwerpersduo Peter Bonnén en Kristian Byrge geven niet alleen om heel bekende ontwerpers, maar geven ook jonge, talentvolle ontwerpers de kans om hun creatieve ideeën werkelijkheid te maken. Door een variatie aan ontwerpers in het team, krijg je heel verschillende ontwerpen die toch allemaal de visie van Muuto ondersteunen. En dat is maar goed ook. Zo kunnen we elk jaar weer genieten van een nieuwe collectie topdesign van Deense bodem.

Stijlvolle Muuto Push producten

Als je van plan bent om koffie uit de mokken te drinken die thuishoren in deze collectie, dan is het wel handig om daar de Muuto Push Coffee Maker cafetière voor te gebruiken. Deze koffiekan behandelt je koffie met zorg. En dat is maar goed ook. Het is tenslotte een momentje waarop je heerlijk geniet van je favoriete koffie. De koffiekan heeft een hoogte van 20 centimeter en een diameter van 10 centimeter. Met een inhoud van 1 liter kun je in elk geval jezelf en je gasten voorzien van een kopje koffie. Mocht het niet genoeg zijn, dan maak je er toch nog wat extra koffie bij?

Muuto Push bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Muuto. Dat betekent dat wij alle producten uit de Muuto Push collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.