Naar boven

Muuto melkkannen

De Muuto melkkannen zijn goed voor elk. En dan hebben we het niet alleen over ieder mens. De melkkannen van Muuto zijn ook goed voor ieder interieur. De originele melkkannen zijn met hun alles-behalve-standaard uiterlijk namelijk echte eyecatchers voor op tafel of in je keuken. En je hoeft de Muuto melkkannen niet eens te vullen: op zichzelf zijn ze echte designobjecten. Neem de eigenwijze Muuto Flow melkkan 300 ml. Deze melkkan heeft namelijk niet één, maar twee openingen. Een smalle voor het schenken en een grote voor het bijvullen. Hij ligt goed in de hand, waardoor je gemakkelijk de kopjes van je gasten kunt bijschenken met je favoriete melk. Kortom, een Muuto melkkan is dé aanvulling op je servies. Kijk verder voor de hele collectie Muuto melkkannen.

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Scandinavisch Muuto

Het Deense duo Peter Bonnén en Kristian Byrge richtte in 2006 het designlabel Muuto op. De naam van het merk is ontleend aan het Fins, waar ‘Muutos’ zoveel betekent als ‘nieuw perspectief’. De beide heren hebben namelijk de ambitie om de Scandinavische designwereld een nieuwe impuls te geven. Hun ontwerpen zijn dan ook avontuurlijk en vernieuwend. Peter Bonnén en Kristian Byrge zetten Scandinavië dan ook op de kaart als het gaat om designmeubelen. Onder de vlag van Muuto bieden zij daarnaast jonge Scandinavische ontwerpers de kans om in alle vrijheid nieuwe designs te ontwikkelen. Muuto werkt daarnaast samen met gerenommeerde ontwerpers uit Scandinavië, zoals Norway Says, Louise Campbell, Form Us With Love en Harri Koskinen. Ieder jaar komen nieuwe ontwerpen op de markt waardoor de collectie meer en meer volwassen wordt. De collectie van Muuto bestaat uit speelse en eigenzinnige ontwerpen, zoals de Muuto melkkannen.

Muuto melkkan?

Naast de eigenwijze Flow melkkan van Muuto is er nog een bijzondere melkkan: de Muuto Bulky melkkan. “Een melkkan?”, hoor ik je denken. Ja, ondanks zijn theepot-achtige uiterlijk is hij toch echt een kan waar je melk uit kunt schenken. Maar deze melkkan van Muuto houdt ervan om je te verrassen: je kunt hem ook gebruiken als theepot of zelfs als gieter! En behalve als gebruiksvoorwerp, is de kan ook prachtig als woonaccessoire. De Bulky melkkan is gemaakt van porselein en is verkrijgbaar in trendy geel, chique grijs of klassiek wit. Je kunt het op tafel zo bont en Bulky maken als je wilt. Combineer de kan met meerdere Bulky melkkannen van Muuto in de verschillende kleuren, of met andere producten uit de Bulky serie. Je vindt in de Bulky collectie ook porseleinen theekopjes, theepotten, voorraadbussen en suikerpotten. En allemaal zijn ze er in verschillende kleuren. En samen met de Muuto melkkannen haal je een bijzonder servies in huis!

Muuto melkkannen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Muuto. Dat betekent dat wij alle Muuto melkkannen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke melkkan van Muuto en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Muuto melkkan, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.