Naar boven

Design van Muuto

Muuto is een Deens designlabel. De oprichters Peter en Kristian hebben het opgericht in 2006. De focus van Muuto ligt op Scandinavisch design. De oprichters bieden jonge ontwerpers een kans om hun talent te laten zien. Nieuwe designers kunnen in alle vrijheid zichzelf ontwikkelen en de mooiste creaties maken. Muuto heeft een groot aanbod van designmeubelen, verlichting en accessoires. De collectie wordt ieder jaar steeds meer uitgebreid. Muuto speelt op internationaal terrein een grote rol. In een korte tijd is het designlabel onmisbaar geworden in de interieurwereld. Zo ook de Fiber Tube kruk. Het ontwerp is uniek en tegelijkertijd niet heel excentriek. De ontwerpers wilden een comfortabele kruk creëren met een eigen identiteit zonder al te veel poespas. Dit resulteerde in een topper van een kruk met een tijdloos design.

Muuto krukken met een stijlvol design

Als de meeste mensen aan een kruk denken, denken ze al gauw aan een plastic en niet heel mooi exemplaar. Een kruk die je alleen tevoorschijn haalt als je hem echt nodig hebt. Bovendien zitten negen van de tien krukken ook niet lekker. Muuto heeft krukken die precies het tegenovergestelde laten zien. Deze kruk wil je juist laten zien en gebruiken. De Fiber Wood gestoffeerde kruk van Muuto is een stijlvol item. De leren bekleding laat de kruk luxe ogen. De kwaliteit is zeer goed waardoor je optimaal kunt genieten van de kruk. De keuze voor leer is niet alleen vanwege het mooie design. Het leren zitoppervlak is comfortabel. Verkrijgbaar in een stoere zwarte versie en een industriële cognac versie. Voor welke kies jij?

Muuto krukken bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Muuto. Dat betekent dat wij alle Muuto krukken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.