Naar boven

Muuto Bulky

In de Muuto Bulky collectie vind je producten die goed van pas komen in je keuken, maar ook gezien mogen worden op je eettafel of salontafel bijvoorbeeld. De Muuto Bulky theepot vind je terug in deze reeks producten. Zet de waterkoker maar vast aan, want door het gebruik van deze speelse theepot geniet je eenvoudig van een of meerdere kopjes thee. Ontwerper Jonas Wagell heeft geprobeerd deze theepot in een positief daglicht te stellen. En dat is gelukt. Deze porseleinen theepot staat positief in het leven door de speelse vorm en voorziet je graag van een kopje thee. Om het plaatje compleet te maken, kun je kiezen voor de Muuto Bulky theekop 2 stuks. Deze theekopjes hebben hetzelfde design en passen daardoor goed bij de theepot. Wil je meer producten zien uit deze collectie? Ga maar snel kijken! 

Sorteren op

1-1 van 1 producten

Muuto Design

Het Deense duo Peter Bonnén en Kristian Byrge richtte in 2006 het designlabel Muuto op. De naam van het merk is ontleend aan het Fins, waar ‘Muutos’ zoveel betekent als ‘nieuw perspectief’. De beide heren hebben namelijk de ambitie om de Scandinavische designwereld een nieuwe impuls te geven. Hun ontwerpen zijn dan ook avontuurlijk en vernieuwend. Peter Bonnén en Kristian Byrge zetten Scandinavië dan ook op de kaart als het gaat om designmeubelen. Onder de vlag van Muuto bieden zij jonge Scandinavische ontwerpers de kans om in alle vrijheid nieuwe designs te ontwikkelen. Muuto werkt daarnaast samen met gerenommeerde ontwerpers uit Scandinavië, zoals Norway Says, Louise Campbell, Form Us With Love en Harri Koskinen. Ieder jaar komen nieuwe ontwerpen op de markt waardoor de collectie meer en meer volwassen wordt.

Speelse Muuto Bulky keukenaccessoires

De producten uit deze collectie nodigen je direct uit om plaats te nemen in de keuken of simpelweg aan de slag te gaan. De Muuto Bulky suikerpot is daar een mooi voorbeeld van. Vooral als je een echte suikerliefhebber bent, mag deze suikerpot natuurlijk niet ontbreken in je keuken. Deze suikerpot is net als alle andere producten uit deze collectie gemaakt van porselein. Hierdoor kan hij wel tegen een stootje. En dat is maar goed ook, want zo kun je extra lang genieten van deze suikerpot. Van taarten bakken tot het versieren van je pannenkoeken, met deze suikerpot komt dat helemaal goed. Wie weet heb je ook andere ingrediënten die je graag een plekje geeft. Dat kan in de Muuto Bulky voorraadpot. Je kunt er ook je favoriete koekjes of snoepjes in bewaren. Weet jij het al?

Muuto Bulky bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Muuto. Dat betekent dat wij alle producten uit de Muuto Bulky collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.