Muun matrassen

De collectie Muun matrassen kenmerkt zich door een ruim aanbod matrassen die elk een eigen formaat hebben. De Duitse ontwerpers van Muun weten als geen ander dat iedereen anders ligt en om andere ondersteuning vraagt tijdens het slapen. Er bestaan daarom diverse matrassen waardoor er vast een soort bij zit die past bij het ligcomfort dat jij voor ogen hebt. Een Muun Original matras 140x200 heeft logischerwijs twee kanten waardoor je hem kan aanpassen naar de gewenste slaapstijl. Als hij te hard voor je is, leg je het matras met de zachte kant boven en als je te ver wegzakt, dan kun je de koudschuim kant naar boven leggen. Los daarvan zijn de matrassen fantastisch afgewerkt en van hoogwaardige kwaliteit. Nieuwsgierig welke soort matrassen er zijn en in welk formaat? Bekijk dan het complete aanbod Muun matrassen.  

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Design van Muun

Muun is een Duits merk dat bekend staat om betaalbaar slaapkamerdesign waardoor je gegarandeerd een nachtrust goed doorkomt. Het design op een slaapkamer staat hoog in het vaandel bij de ontwerpers uit the team van Muun. Dat betekent dat Muun voor elk product op je slaapkamer een item heeft waar je blij van wordt. Van de heerlijkste matrassen tot de mooiste bedden. Stuk voor stuk belangrijke onderdelen om jouw dat ultieme slaapcomfort te kunnen bieden. Het Duitse designmerk probeert met het assortiment bedden, matrassen, dekbedden en kussens met je mee te denken, te personaliseren en jouw slaapkamer om te toveren tot de plek waar je heerlijk tot rust komt.

Muun matrassen die heerlijk liggen

Volgens Muun kun je matrassen niet standaardiseren en dat weten zij als geen ander, zo blijkt met hun uitgebreide assortiment voor de slaapkamer. Muun matrassen zijn er in de formaten 90x200 voor eenpersoonsbedden, 140x200 voor twijfelaars en 180x200 voor ruime tweepersoonsbedden. Binnen hun collectie heb je ook de keuze uit Original en Lite. Het grote verschil tussen deze twee zit hem in de dikte van het matras. Zo is het Original matras 26 centimeter hoog en het Lite matras 18 centimeter. Elk van deze matrassen bestaat uit 8 centimeter zacht schuim en 10 centimeter hard schuim. De matrassen vanaf 140 centimeter zijn zo gemaakt dat je je eigen hardheid kunt kiezen zonder irritante spleet in het midden. Hoe fijn is dat? Andere opties zijn bijvoorbeeld het Lite matras 180x200 en het Original matras 180x200.

Muun matrassen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Muun. Dat betekent dat wij alle Muun matrassen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders verzendt bovendien gratis in de Benelux.

Naar boven