Muun bedden

In het assortiment Muun bedden vind je producten die zich kenmerken door het strakke, minimalistische design. Door het ruime aanbod wordt het haast lastig om een bed te vinden dat past bij jouw smaak. Gelukkig maak je het aanbod al een stuk kleiner door na te denken over de afmeting die je bed moet hebben, het soort bed dat je zoekt en de kleur waarin je hem wenst. Als je dat weet, ben je al een stuk dichterbij het bed van je dromen. Neem een voorbeeld aan het Muun Design bed 140x200 dat geen hoofdbord heeft, maar ondertussen wel van top tot teen straalt door het prachtige, simplistische design. Wit, antraciet of roze? Dat zijn de kleuren waaruit je kunt kiezen. Het frame van dit bed is van aluminium en is vrij licht van gewicht. De lattenbodem daarentegen is van massief hout met een stabiele ondergrond. Wil je meer weten over deze collectie? Bekijk dan het complete aanbod.  

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Design van Muun

Designlabel Muun is van Duitse komaf en heeft een collectie waarin je alles vindt voor de slaapkamer. Van bedden tot matrassen en van kussens tot dekbedden. Kenmerkend voor deze producten is wel dat ze minimalistisch ogen, van hoogwaardige kwaliteit zijn, inspelen op een stukje personalisatie en ondertussen goed betaalbaar zijn. Het mag in elk geval wel duidelijk zijn dat een bed een belangrijke investering vormt en daarom mag je daar best wat extra aandacht aan schenken. Door de toegankelijke dessins passen de producten eigenlijk in elke ruimte en hoef je niet bang te zijn dat ze in jouw slaapkamer niet tot hun recht komen zolang je het juiste formaat aanschaft.

Muun bedden met net wat meer

Zoek je net wat meer in een bed? Kies dan voor een bed met hoofdbord. Een mooi voorbeeld daarvan is het Muun Design bed 140x200 antraciet met hoofdbord. De kleur en vorm van dit bed geven hem een stoere look, maar wel op een subtiele manier. Het hoofdbord laat een bed niet alleen meer ogen. Door dit hoofdbord kun je zodra je wakker wordt, er lekker tegenaan leunen om zo je favoriete boek te lezen onder het genot van een overheerlijke kop koffie en een lekker ontbijt. Voor degenen voor wie dit bed net wat te klein is, hebben we het Muun Design bed 180x200 antraciet met hoofdbord. Zo heb je een stuk meer ruimte, zeker als je met zijn tweetjes in een bed slaapt.

Muun bedden bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Muun. Dat betekent dat wij alle Muun bedden kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders verzendt bovendien gratis in de Benelux.

Naar boven