Naar boven

Müller vitrinekasten

De Müller vitrinekasten zijn een stijlvolle toevoeging voor je interieur. Of je nu op zoek bent naar een kleine vitrinekast, of juist een groter formaat. Müller heeft overal aan gedacht. In zo’n kast heb je in elk geval de mogelijkheid om al je mooie spulletjes te laten zien. Toch heb je ook ruimte om de spulletjes die je niet per se wilt laten zien, op te bergen achter de deurtjes. Een voorbeeld van zo’n kast is de Müller SB 422-2 vitrinekast. Vroeger was een vitrinekast toch vaak bedoeld om vooral te laten zien wat je erin hebt staan. Tegenwoordig is het design van de kast eigenlijk net zo belangrijk. In deze vitrinekast zie je een combinatie van stoer staal en breekbaar glas wat zorgt voor een bijzonder mooi item. Müller vitrinekasten vinden hun plek in elk geval wel in de woonkamer, eetkamer of werkkamer.

Müller & metaal

Müller heeft naam gemaakt als dé metaalspecialist op het gebied van designmeubels. De Duitse producent werd in 1996 opgericht in het plaatsje Augsburg, ten westen van München. Omdat de producten van Müller nog steeds in de fabriek daar worden gemaakt, zijn deze allemaal voorzien van het label ‘Made in Germany’. De ontwerpers van Müller ontlenen hun inspiratie aan het materiaal waar zij altijd mee werken: metaal. Niet alleen weten zij als geen ander hoe ze metaal het beste kunnen afwerken, maar ook welke mogelijkheden je ermee hebt op het gebied van design. Bovendien gaan de meubels van Müller een leven lang mee dankzij dit materiaal. Kortom, Müller en metaal zijn onafscheidelijk.

Stijlvolle Müller vitrinekasten

We hebben je al kennis laten maken met een stijlvolle vitrinekast van Müller. Toch willen we je ook graag een groter exemplaar laten zien: de Müller SB 424-4 vitrinekast. Hij heeft een breedte van 102 centimeter, een diepte van 38 centimeter en een hoogte van 180 centimeter. Misschien vind je hem wat groot, maar vergeet niet  dat deze kast ook wel gezien mag worden. Je kunt in elk zonder problemen al je servies kwijt in deze vitrinekast. Deze beauty is gemaakt van staal met chromen hendels en glazen plankjes. En hij is in verkrijgbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen waardoor je vast een exemplaar vindt die aansluit bij je smaak. Ben jij al enthousiast over een van deze Müller vitrinekasten?

Müller vitrinekasten bij Flinders

Flinders is officieel dealer van de Müller. Dat betekent dat wij alle Müller vitrinekasten kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar specifieke Müller vitrinekasten en staan deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met je vitrinekast van Müller, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.