Naar boven

Müller Mobile Line

De Müller Mobile Line is ontworpen om je het leven gemakkelijk te maken. De meubels uit deze serie zijn namelijk stuk voor stuk gemakkelijk te verplaatsen. De meubels zijn verkrijgbaar met metalen wieltjes, transparante wieltjes of metalen poten. Voor welke variant je ook kiest, met je Müller Mobile Line meubel kan je alle kanten op. Zoek je een flexibel dressoir of tv-meubel? Dan is het RW 109 dressoir misschien wel de keuze voor jou. Dit Müller Mobile Line dressoir is voorzien van een klep waarachter je Dvd’s, kabels en andere losse spullen kwijt kunt. Dat is nog een functioneel én mooi ontwerp.

Müller design

Authentiek vakmanschap is het credo van designlabel Müller. Elk meubel wordt met de hand vervaardigd. Er wordt uren aandacht en liefde besteed aan het ontwerp, vanaf het eerste moment dat een ruwe staalplaat de werkplaats binnenkomt, tot het moment dat het product wordt verzonden naar de klant. De stalen plaat wordt eerst gesneden, geperst en in vorm gestanst. Vervolgens worden de onderdelen handmatig aan elkaar gelast. De lak die voor de meubels wordt gebruikt komt uit de auto-industrie, waardoor het product strak, sterk en gemakkelijk te onderhouden is. Müller gebruikt deze technieken niet alleen voor de Müller Mobile Line, maar ook voor andere series zoals de Müller Classic Line.

Kleuren van Müller

Je hebt met veel zorg de kleuren in de woonkamer uitgezocht, en nu zoek je een mooi dressoir dat goed past bij de rest van je interieur. Vaak is het moeilijk om een meubel te vinden in exact de juiste kleur. Dankzij de Müller Mobile Line is dit nu verleden tijd. Je kunt namelijk alle Müller Mobile Line meubels krijgen in alle mogelijke RAL-kleuren. Dus zoek je een knalgeel RW 200 dressoir? Kies de geschikte kleurcode en in no-time heb je je perfecte Müller Mobile Line dressoir in huis. Ook het V44 dressoir en het RW 104 dressoir zijn in alle RAL-kleuren te krijgen. Je vindt een overzicht van alle kleurcodes bij de specificaties op de productpagina.

Mobiel metaal

Soms wil je wel eens wat anders in huis. Vaak helpt het al om de indeling van een kamer te veranderen. De Müller Mobile Line speelt hier op in door alle dressoirs uit de serie van wieltjes te voorzien. Het aanpassen van je inrichting was nog nooit zo gemakkelijk! De kleinere dressoirs uit de Müller Mobile Line, zoals het RW 103 dressoir en het RW 107-2 dressoir, zijn door hun formaat gemakkelijk te verplaatsen. Je rolt ze in enkele seconden naar een andere plek in huis. Maar ook het bredere RW 111 dressoir is heel mobiel: haal de wieltjes van de rem en dit flexibele Müller Mobile Line meubel doet precies wat je van hem vraagt.

Müller Mobile Line bij Flinders

Flinders is officieel dealer van de Müller Mobile Line. Dat betekent dat wij elk product van de Müller Mobile Line kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van de Müller Mobile Line en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit de Müller Mobile Line, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.